Gemeente Stekene

Activiteitenoverzicht

 • op za 18 dec 21

  19e Kerststallentocht - TOCHT GEANNULEERD !!!

  De centrumstraten van Stekene zijn verlicht met feeƫrieke kerstverlichting. De wijken Kiekenhaag, Meerstraat en Gelaagwijk zijn opgesmukt met meer dan honderd kerststallen en kerstversiering. Extra sfeer door muzikale omlijsting. Eindejaarssfeer.

 • op zo 6 mrt 22

  34e Boudelotochten

  Afhankelijk van de gekozen afstand wandel je langs onverharde gebieden door het Wullenbos, wijken Berg en Polken, Bagaart en Heidebos.

 • op do 14 apr 22

  18e Linietochten

  Wandelen op een donderdag in de paasvakantie langs de linie, een strook oorlogsversterking uit de 18e eeuw, het Stropersbos en het Nederlandse waterwingebied. Alle afstanden gaan de natuur in via bosdreven en graslanden. Volop bos en natuur.

 • op zo 24 apr 22

  Vlaanderen Wandelt Lokaal in Stekene

 • op zo 5 jun 22

  38e Smokkeltochten - Memorial Leo Martens - 22ste 50 km van Stekene

  Start 50 km tot 09.00 uur, 42 km tot 10.00 uur, 30 km tot 11.00 uur, 23 km tot 12.30 uur. Stekene, de groene long van het Waasland. Natuurgebied het Gelaag, bosgebieden Bagaart, Wullenbos en een stukje Heidebos. Muzikale animatie. Ieder uur is er een verloting bierpakket.

 • op zo 25 sep 22

  35e Helletochten

  Stappen door een hemel op aarde, een oase van rust. Wandelen door een rijke variatie van natuur, zoals de Hellestraatse bossen, het Stropersbos en het Nederlandse waterwingebied. Alle afstanden trekken de natuur in.

 • op za 17 dec 22

  19e Kerststallentocht

  De centrumstraten van Stekene zijn verlicht met feeƫrieke kerstverlichting. De wijken Kiekenhaag, Meerstraat en Gelaagwijk zijn opgesmukt met meer dan honderd kerststallen en kerstversiering. Extra sfeer door muzikale omlijsting.

1-7 Van 7
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP