Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

17 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • zorg

  Vacatures

  op 18 januari 2018
  Naar aanleiding van de oprichting van Zorg Stekene werden een voltijdse en enkele deeltijdse functies open verklaard. Solliciteren kan tot en met 13 februari 2018.
 • Krokus

  Krokusvakantie - kleutervakantie! (volzet)

  op 16 januari 2018
  Tijdens deze vakantie vindt in sportcentrum De Sportstek een leuk sportkamp voor alle schoolgaande kleutertjes vanaf 3 jaar (bij aanvang van het kamp) plaats. Dit kleutersportkamp is ondertussen volzet. Je kan je kind laten registreren op een wachtlijst.
 • Jouw sportidee├źn tellen mee!

  op 15 januari 2018
  Wil je meedenken aan de sportieve toekomst van Stekene? De Sportraad en de Sportdienst willen, samen met de Stekenaars, nadenken over het lokale sportbeleid in twee sessies op maandag 22 en woensdag 31 januari 2018. Ook jij bent welkom! Vooraf inschrijven is niet nodig.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 22 december 2017
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Campagne

  Hoe wil jij dat onze dorpskern eruitziet in 2025?

  op 19 december 2017
  Stekenaar, hou je mening klaar! Onze dorpskern is op termijn aan vernieuwing toe. Hoe moet het hart van onze gemeente er in 2025 uitzien? Daar willen we nu al over nadenken en vragen we komend voorjaar aan elke Stekenaar.
 • Nacht moeder

  Voorjaarsprogramma Amelberga 2018

  op 19 december 2017
  Ook dit voorjaar vinden er in Amelberga (Polenlaan 46) weer grappige, ontroerende of interessante voorstellingen en activiteiten plaats. Maak alvast je keuze. Tickets reserveren kan vanaf donderdag 4 januari 2018. De plaatsen zijn beperkt.
 • WAK 2018 - Kunst buiten!

  op 18 december 2017
  Ben je in je vrije tijd bezig met kunst? Wil je jezelf op een originele manier aan een publiek tonen? Dan is de Week van de Amateurkunsten van 27 april t.e.m. 6 mei 2018 iets voor jou. De WAK daagt je immers uit om jouw talent in de schijnwerpers te plaatsen.
 • boek

  Bib-aan-huis

  op 28 november 2017
  Woon je in Stekene, ben je omwille van je leeftijd, ziekte of beperking -blijvend of tijdelijk- aan huis gebonden en heb je niemand in je naaste omgeving om met jou naar de bibliotheek te gaan? Dan kan je vanaf januari 2018 beroep doen op een aangepaste dienstverlening op maat.
 • Bespaar op energie in je woning

  op 31 oktober 2017
  Overweeg je je dak of muur (beter) te isoleren of de ramen te vervangen? Van 6 november 2017 tot 31 maart 2018 kan je deelnemen aan het groepsaanbod dak-, vloer- en muurisolatie en betere beglazing van Interwaas. Kom voor meer info naar de infoavond op 29 november 2017 om 19.30 uur in OC De Statie.
 • bebloemingswedstrijd

  Zet je buurt in de bloemetjes

  op 26 oktober 2017
  We wonen allemaal graag in een mooie groene omgeving. Daar kan ook jij je plantje toe bijdragen. Met een bloemrijke voortuin, de aanleg van een tegeltuintje of door een bloembak op je vensterbank te plaatsen. Ontdek snel de winnaars van de bebloemingswedstrijd.
 • winnaars

  Marktactie in september

  op 25 oktober 2017
  Wie in september naar de zaterdagse markt ging, maakte kans op een waardebon of een fiets! Katelijne Baes en Linda Fierens wonnen elk een fiets. Ontdek snel de overige winnaars.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 25 oktober 2017
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • Wegenwerken fase 3

  Werken Kerkstraat en omgeving: fase 3 is gestart!

  op 02 oktober 2017
  De riolerings- en wegenwerken in Kerkstraat en omgeving verlopen vlot. Fase 1 en 2 werden op tijd afgewerkt. Fase 3 startte op maandag 2 oktober 2017.
 • afspraak

  Maak een afspraak met de gemeente

  op 29 augustus 2017
  De gemeente breidt haar dienstverlening uit. Voortaan kan je op afspraak, ook buiten de openingsuren, langskomen in het gemeentehuis. Daarnaast kan je nog steeds heel wat producten online aanvragen, via het digitaal loket.
 • BE-Alert verwittigt je

  op 10 juli 2017
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen.
 • foto

  Veilig asbest verwijderen

  op 07 juli 2017
  Heb je de komende zomermaanden renovatiewerken gepland en zijn er daarbij asbesthoudende golfplaten die weg moeten? Denk er dan aan dit veilig te doen! Ontdek hoe MIWA je hierbij kan helpen.
 • Kerkstraat

  Werken Kerkstraat

  op 10 mei 2016
  Door het akkoord van Aquafin en VMM over de toe te kennen subsidies, kunnen de rioleringswerken in de Kerkstraat komende winter van start gaan.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP