Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

23 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Sportstek

  Tijdelijke vacature onthaalmedewerker dienst Sport

  op 17 september 2021
  Interesse om onze sportdienst tijdelijk te versterken als onthaalmedewerker? Grijp je kans! Gemeente Stekene zoekt extra ondersteuning tot 31 december 2021 met mogelijkheid tot verlenging. Je komt terecht in een enthousiast team midden in het sporthart van Stekene.
 • Pleintje Dorpsstraat

  Heraanleg plantsoenen en rondpunt

  op 15 september 2021
  Op maandag 27 september start de heraanleg van de plantsoenen in de Dorpsstraat en de Polenlaan. Ook het rondpunt op Drieschouwen-Bettestraat-Oosteindeken zal een grondige opsmuk van de beplanting krijgen.
 • Kinderen herfstbladeren

  Herfstvakantie 2021

  op 15 september 2021
  Maak van de herfstvakantie een fijne, speelse en/of sportieve vakantie! Duik in ons herfstprogramma en ontdek wat we deze vakantie voor jouw kind(eren) in petto hebben!
 • Vorming

  Volg eens een vorming!

  op 15 september 2021
  In het najaar van 2021 organiseert de gemeente Stekene i.s.m. Avansa Waas-en-Dender opnieuw enkele leerrijke vormingen.
 • vacature

  Aanleg wervingsreserve voor dienst Groen en Wegen

  op 13 september 2021
  Gemeente Stekene zoekt versterking voor onze diensten Groen en Wegen en legt daarom een wervingsreserve aan voor de functies van vakman en grafmaker (m/v/x). Solliciteren kan tot 11 oktober 2021.
 • wielerwedstrijd gemeentehuis

  Wielerwedstrijden september - oktober 2021

  op 09 september 2021
  In september en oktober worden er in Stekene verschillende wielerwedstrijden georganiseerd. Langs de parcours geldt telkens éénrichtingsverkeer.
 • PPPUSH-IT

  PPPUSH-IT in Stekene

  op 07 september 2021
  Van 11 september t.e.m. 23 oktober loopt PPPUSH-IT in Stekene, een festival waar image - music - media elkaar ontmoeten. Het is 'not your usual' muziekfestival. Het gaat over alles rondom muziek en een live ervaring.
 • laarzenpad

  Toerist in eigen gemeente

  op 06 september 2021
  Ontdek onze gemeente en haar mooie natuur te voet. De eerste georganiseerde activiteit is 'Ontdek het laarzenpad' op zaterdag 11 september 2021. Je kan er ook alleen op uittrekken ... met een wandelkaart en stevige wandelschoenen. Wandelkaarten zijn verkrijgbaar in ons toeristisch infopunt.
 • kunst in de vitrine

  Kunst in de vitrine 2021

  op 03 september 2021
  Kunst in de vitrine brengt van 10 september tot en met 24 oktober 2021 Stekense handelaars en kunstenaars samen voor een grote tentoonstelling in de hele gemeente Stekene. Maar liefst 42 lokale handelaars stellen hun vitrine ter beschikking van een lokale kunstenaar, amateur of professioneel.
 • Heropening Pensioenpunt in Stekene

  op 02 september 2021
  Het Pensioenpunt dat elke maand plaatsvond in ons gemeentehuis, zal in alle veiligheid heropstarten. NIEUW: Het Pensioenpunt is enkel op afspraak om te vermijden dat je moet wachten. Dit laat ook toe om jouw dossier eventueel al voor te bereiden.
 • puzzel

  Twee nieuwe vacatures

  op 02 september 2021
  Gemeente Stekene is op zoek naar twee nieuwe collega's. We zoeken versterking voor het team ICT en de dienst Wegen. Waag je kans om deel uit te maken van ons dynamische team!
 • marktkraam

  Marktactie in september

  op 26 augustus 2021
  Ga in september naar de zaterdagmarkt en win een waardebon of zelfs een fiets!
 • maand van de sportclub

  September = Maand van de Sportclub!

  op 25 augustus 2021
  Met deze actie wil Sport Vlaanderen de sportclubs en hun werking in de kijker plaatsen. Ook in onze gemeente openen verschillende sportverenigingen hun deuren en bieden gratis initiaties, demo's, activiteiten, ... aan. Doe ook mee, want #sportersbelevenmeer!
 • droogte

  Droogte maart-september 2020 erkend als ramp

  op 15 juli 2021
  De ernstige droogte die plaatsvond van 15 maart tot 15 september 2020 is door de Vlaamse regering als ramp erkend. Heb je schade gelden door deze droge periode? Dan kan je hiervoor een aanvraag tot tegemoetkoming indienen. Lees hierna verder.
 • Erfgoedredders

  Erfgoedredders Stekene

  op 09 juli 2021
  Vier Stekense basisscholen gingen de uitdaging van provincie Oost-Vlaanderen aan, om hun schouders onder het project Erfgoedredders te zetten. Samen brengen ze erfgoedacties in hun schoolomgeving tot stand. Krik je mee je erfgoedkennis op!
 • Henk R

  Cultureel programma najaar 2021 - start ticketverkoop op 28 augustus!

  op 19 juni 2021
  Het culturele leven wordt nog steeds beïnvloed door het coronavirus … maar we doen er alles aan om je dit najaar van cultuur te laten genieten in een veilige omgeving. Nieuwsgiering naar het programma? Lees er hierna meer over.
 • Stekene luchtfoto

  Ontdek het IBO-portaal

  op 02 juni 2021
  In dit nieuwe portaal is alle informatie samengebracht van lopende inspraakperiodes over Vlaamse omgevingsplannen en projecten.
 • autodelen

  Elektrisch autodelen, nu ook in Stekene!

  op 01 april 2021
  Staat jouw tweede/derde wagen eigenlijk het grootste deel van de tijd stil? Dan is de kans groot dat autodelen voor jou een stuk gemakkelijker en goedkoper is. Autodelen is simpel, je beschikt over een wagen, enkel wanneer je die nodig hebt. Vanaf nu vind je ook in onze gemeente twee deelwagens.
 • Energieloket

  Welkom bij het Woon- en energieloket in het gemeentehuis

  op 04 januari 2021
  Wil je je energiefactuur verlagen? Of staan er renovatiewerken op de planning? Heb je een vraag over je huurwoning? Of wil je weten wat de goedkoopste energieleverancier voor jou is?
 • vrijetijdzone

  Nieuwe culturele infrastructuur in de Stekense vrijetijdszone

  op 27 november 2020
  Stekene krijgt naast een nieuwe polyvalente zaal, voor evenementen en gemeenschapsactiviteiten en waar onder meer het cultuurprogramma van Amelberga een betere plaats krijgt, ook een nieuwe bibliotheek. De nieuwe culturele infrastructuur zal naast De Sportstek worden gebouwd.
 • raadzaal 2

  Gemeenteraad opnieuw toegankelijk voor (beperkt) publiek

  op 15 oktober 2020
  Vanaf augustus 2021 vindt onze gemeente- en OCMW-raad opnieuw plaats voor (een beperkt) publiek!
 • bevraging

  Resultaten bewonersbevraging dorpskern Stekene 2018

  op 19 juni 2018
  De resultaten van de grootschalige bewonersbevraging, die we in het voorjaar van 2018 lieten uitvoeren bij onze inwoners, ondernemers en verenigingen, zijn bekend. Dinsdagavond 19 juni 2018 werden de onderzoeksresultaten toegelicht aan geïnteresseerde inwoners.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP