Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

15 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Brand in Zeshoekstraat

  op 12 november 2019
  Op 11 november heeft er een brand gewoed naast de Zeshoekstraat 21. In de getroffen schuur bevond zich asbesthoudend materiaal. De omwonenden zijn gecontacteerd door de hulpverleningszone en ontvangen een brief met meer info. Een gespecialiseerde firma zal bij hen mogelijke asbestresten opruimen.
 • vuurwerk

  Wil je feestvuurwerk afsteken in Stekene?

  op 12 november 2019
  Nieuwjaar is voor veel inwoners de ideale gelegenheid voor het gebruik van vuurwerk. Omdat vuurwerk vaak overlast veroorzaakt, is er nu ook de geluidsarme variant. Even mooi maar een pak diervriendelijker!
 • Vennestraat

  Riolerings- en wegenwerken

  op 05 november 2019
  In november en december vinden in Stekene riolerings- en wegenwerken plaats in de Hamerstraat en omgeving en in de Vennestraat.
 • Sint

  Sinterklaas komt naar Stekene!

  op 05 november 2019
  Op zondag 17 november brengt Sinterklaas een bezoekje aan de brave kinderen van Stekene (zijn er andere?) en brengt voor elk kind een zoete verrassing mee. We verwelkomen de Sint dit jaar in De Sportstek (groene zaal).
 • wintertips

  Wintertips: bescherm je waterleiding en watermeter

  op 30 oktober 2019
  Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat je waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan je ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.
 • vacature

  Word jij onze nieuwe collega?

  op 30 oktober 2019
  Het gemeentebestuur werft drie nieuwe medewerkers aan.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 21 oktober 2019
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • Dagen derde leeftijd

  Dagen voor de Derde Leeftijd

  op 16 oktober 2019
  Maandag 18 en dinsdag 19 november 2019, dat zijn de Dagen voor de Derde Leeftijd! Dit jaar staan opnieuw topnamen op het podium in De Sportstek. Wat dacht je van Dennie Christian, Sasha & Davy en John Leo?
 • Sporthuldiging

  Huldiging sportkampioenen op 20 december

  op 16 oktober 2019
  Op vrijdag 20 december 2019 zetten we onze sportkampioenen in de bloemetjes. We kiezen die avond onder andere de Sportman, Sportvrouw en Jeugdsporters van het jaar 2019.
 • maak ruimte

  Maak Ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

  op 09 oktober 2019
  De Provincie maakt werk van een nieuw Ruimtelijk Beleidsplan met daarin de langetermijnvisie voor het gebruik van ruimte in Oost-Vlaanderen. Ze kijkt daarbij richting 2050.
 • barbara dex

  Programma Amelberga najaar 2019: koop nu je tickets!

  op 19 augustus 2019
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten. Maak alvast je keuze want de plaatsen zijn beperkt.
 • letterzetter

  De letterzetter tast ook Stekense sparren aan

  op 12 juli 2019
  Momenteel heerst er een enorme plaag van de letterzetter in West-Europa. Dit is een kleine kever waarvan de larven gangen graven onder de schors van de sparren waardoor die uiteindelijk afsterven.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 07 januari 2019
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP