Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

15 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Vacatures

  op 23 november 2018
  Ga je graag met kinderen om? En ben je geduldig en creatief? Misschien ben jij dan wel de persoon die we zoeken!
 • sporters

  #sportersbelevenmeer - deel je sportervaringen!

  op 09 november 2018
  Sport Vlaanderen en Stekene willen zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. En daar kan jij bij helpen door jouw sportervaringen te delen met de hashtags #sportersbelevenmeer #Stekene.
 • kerstmarkt

  Kerstmarkt

  op 07 november 2018
  Op zondag 23 december 2018 vindt vanaf 14 uur een gezellige kerstmarkt plaats op het marktplein. Plaatselijke verenigingen, ambachtslui en middenstanders stellen hun kerstwaren tentoon en om 18.30 uur is er vuurwerk. Er geldt een gewijzigde verkeerssituatie tijdens de kerstloop.
 • Nieuwjaarsdrink voor alle inwoners

  op 05 november 2018
  Naar jaarlijkse traditie nodigen het gemeentebestuur en het feestcomité alle inwoners van Stekene uit om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. We verwachten je op zondag 6 januari 2019 om 11 uur op het marktplein van Stekene.
 • Sport

  Huldiging sportkampioenen

  op 31 oktober 2018
  Het gemeentebestuur en de sportraad zetten de lokale sportprestaties in de kijker tijdens de sporthuldiging op vrijdagavond 21 december 2018 in de Sportstek. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 31 oktober 2018
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • vuurwerk

  Verknal je feest niet

  op 31 oktober 2018
  Om feestvuurwerk af te steken in Stekene, vraag je dit, ook al hou je het beperkt, op voorhand aan bij het gemeentebestuur. Chinese lampionnen die opstijgen en zweven zijn verboden in Stekene.
 • Sociaal Verhuurkantoor Waasland

  op 30 oktober 2018
  Stekene treedt vanaf 1 januari 2019 toe tot het Sociaal Verhuurkantoor Waasland (SVKW). Het SVKW wil woonzekerheid bieden aan mensen in een moeilijke woonsituatie en met een laag inkomen. Het SVKW huurt betaalbare, kwaliteitsvolle woningen van particulieren en verhuurt deze door.
 • werken zeshoekstraat

  Werken Zeshoekstraat en omgeving

  op 25 oktober 2018
  De werken in de omgeving van de Zeshoekstraat zijn gestart! De afgelopen maanden waren nutsbedrijven aan de slag met voorbereidende werkzaamheden, zodat de eigenlijke riolerings- en wegenwerken maandag 5 november 2018 konden worden aangevat.
 • Fietspad

  Werken Nieuwstraat en Stekenestraat

  op 14 augustus 2018
  Dinsdag 28 augustus ging de aannemer aan de slag in de Nieuw- en Stekenestraat. Daar komt een nieuw fietspad tussen de kruispunten met de Zavelstraat en de Kleine Dauwstraat. De werken duren vermoedelijk tot eind december 2018. Er gelden wijzigingen voor het verkeer.
 • Dallila

  Programma Amelberga najaar 2018

  op 11 augustus 2018
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten. Maak snel je keuze en bestel je tickets want de plaatsen zijn beperkt.
 • kunst

  Schrijf je in voor het kunstonderwijs!

  op 22 juni 2018
  Zoek je ook volgend schooljaar een artistieke en creatieve uitlaatklep? Je kan je vanaf zaterdag 23 juni 2018 inschrijven voor de lessen Schone kunsten, Muziek, Woordkunst-Drama en Dans.
 • Huisvuilzak te zwaar

  Huisvuilzak te zwaar?

  op 08 juni 2018
  Wist je dat grijze MIWA-zakken maximaal 15 kilogram mogen wegen? Zijn ze zwaarder, dan kunnen ze makkelijk scheuren. En dat willen we zeker vermijden. Wist je trouwens dat een afvalophaler gemiddeld een 1000-tal zakken per dag ophaalt? Denk je ook aan zijn rug?
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 22 december 2017
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP