Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

15 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • fiets

  Fietsgravering op zaterdag 29 juni

  op 06 juni 2019
  Laat gratis je fiets graveren of labelen op zaterdag 29 juni 2019 tussen 10 en 12 uur in de gemeentelijke technische werkplaats (Polenlaan 35).
 • Diftar

  Diftar 2019: de slimme huisvuilcontainer

  op 05 juni 2019
  Vanaf 1 juli 2019 wordt de grijze huisvuilzak vervangen door de huisvuilcontainer met chip. Vanaf dan weegt de ophaalwagen nauwkeurig jouw container door middel van een geijkt weegsysteem en koppelt het gewicht aan de identificatiegegevens op de chip.
 • kajak

  Schrijf in voor de Sport Kick-Off!

  op 29 mei 2019
  Ontdek snel de zomereditie van de Sport Kick-Off voor middelbare scholieren (eerste t.e.m. vierde middelbaar)! Toon je sportieve skills en ga deze zomer de competitie aan met je vrienden. Kies snel je favoriete programma en schrijf je in voor 23 juli 2019. De plaatsen zijn beperkt.
 • foto

  Project omgeving Hamer- en Zeshoekstraat

  op 09 mei 2019
  Fase 3 gaat van start. Op het kruispunt Zeshoek-, Hamerstraat, Wildernis en Bergstraatje en in de Hamerstraat tot aan het kruispunt met de Hazenhoekstraat worden rioleringswerken uitgevoerd. Er is dan geen doorgaand verkeer meer mogelijk.
 • Oost-Vlaanderen 2050

  op 29 april 2019
  Iedereen heeft plaats nodig om te wonen, te werken en te ontspannen, maar onze beschikbare ruimte raakt stilaan opgebruikt. De Provincie maakt daarom werk van een nieuw Ruimtelijk Beleidsplan met daarin de langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen.
 • Inspraak plan-MER Stroomgebiedbeheerplannen 2022-2027

  op 26 april 2019
  De plannen voor Schelde en Maas zullen maatregelen en acties bevatten die moeten zorgen voor een verbetering van de toestand van de watersystemen en voor een betere bescherming tegen overstromingen en droogte. Tot en met 18 juni 2019 kan je je opmerkingen over het plan MER doorgeven.
 • RUP Sint-Jozefslaan 1B

  op 25 april 2019
  Overeenkomstig de bepalingen van artikel 2.2.18. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, houdt het College van Burgemeester en Schepenen een raadpleging over de start- en procesnota van het RUP Planologisch Attest Sint-Jozefslaan 1B.
 • Midzomersportdag 2019

  op 23 april 2019
  Kom op dinsdag 18 juni naar de midzomersportdag in Sporthal Ter Beke (Vleeshouwersstraat 4B - Sinaai). Geniet er van 9.30 tot 16 uur van een sportdag voor volwassenen met tal van boeiende, laagdrempelige, leuke, sportieve activiteiten! Stel snel zelf je sportdag samen en schrijf in.
 • eendjes

  Kermisweekend

  op 13 april 2019
  Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 leven jong en oud zich volledig uit! Want dat weekend pakken de foorkramers uit met een mix van attracties voor durfallen en iets rustigere attracties voor het hele gezin. Op zondag kan je - om eventueel van de kermisadrenaline te bekomen - de rommelmarkt bezoeken.
 • Speelstraten

  op 05 maart 2019
  Skaten, hockey spelen, bellen blazen, leren fietsen of tekeningen maken op de straat? Ja, het kan allemaal in een speelstraat! Je kind heeft ruimte te over om te spelen want de openbare weg wordt over de hele breedte afgesloten. Enkel plaatselijk verkeer is er stapvoets toegelaten.
 • foto

  Fun tijdens de zomervakantie

  op 02 maart 2019
  Je vervelen is uitgesloten deze zomer! Kom naar Riebedebie, de tienerwerking of de sportkampen voor een zomer vol fun! De inschrijving voor kinderen die in Stekene wonen, starten op maandag 6 mei 2019 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 13 mei 2019 om 8.45 uur.
 • bin

  Een BIN in jouw omgeving?

  op 14 januari 2019
  Een buurtinformatienetwerk (BIN) is een samenwerkingsverband tussen inwoners van een bepaalde buurt/wijk en de lokale politie. Wil jij ook meehelpen om jouw buurt veiliger te maken?
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 07 januari 2019
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP