Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

21 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Thomas Smith

  Najaarsprogramma Amelberga 2017

  op 18 augustus 2017
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten! Tickets kan je vanaf zaterdag 19 augustus 2017 om 9 uur bestellen via de webshop (nieuw!) of aan het loket van de dienst Cultuur.
 • foto

  Kom naar het Ambachtelijk Weekend

  op 16 augustus 2017
  Op 19 en 20 augustus 2017 vindt het Ambachtelijk Weekend plaats! Het thema dit jaar is AARDE. Lokaal vakmanschap, Wase producten, uit Wase grond, door Waaslanders gemaakt of uitgedacht, dat is waar het om draait tijdens dit weekend. De brochures kan je nu al terugvinden in de gemeentewinkel.
 • Wegenwerken fase 1

  Werken Kerkstraat en omgeving: fase 2 in uitvoering!

  op 04 augustus 2017
  De riolerings- en wegenwerken in Kerkstraat en omgeving verlopen vlot. Fase 1 werd op tijd afgewerkt. Fase 2 startte op maandag 31 juli 2017.
 • foto

  Zomerconcerten

  op 15 juli 2017
  In juli en augustus geniet je opnieuw van gevarieerde en sfeervolle openluchtconcerten in elke leefkern. Op het podium: Stekense bands, bands met Stekense roots en af en toe een aanstekelijke bezetting van buiten onze gemeentegrenzen. De toegang is gratis.
 • Doe jij aan indrinken?

  op 14 juli 2017
  Ben je tussen 13 en 26 jaar? Dan wil Drugpunt graag weten of je wel eens indrinkt? Met indrinken bedoelen we het nuttigen van alcoholische dranken voor je uitgaat.
 • BE-Alert verwittigt je

  op 10 juli 2017
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen.
 • bekers

  Herbruikbare bekers voor elk feest

  op 10 juli 2017
  ’t Is zomer! Tijd om te feesten! Sta ook eens stil bij het afval dat we tijdens al die (buurt)feesten en evenementen produceren. Vaak wordt er gekozen voor wegwerpbekertjes die na één drankje al in de vuilnisbak belanden.
 • Speelpleinen

  op 10 juli 2017
  Joepie, eindelijk vakantie! Twee maanden geen school. Maar wat kan je allemaal doen met die vrije tijd? En wat als je toch die leuke speelplaats begint te missen? Je vervelen is in elk geval uitgesloten want ... je kan terecht op verschillende Stekense speelterreinen!
 • foto

  Veilig asbest verwijderen

  op 07 juli 2017
  Heb je de komende zomermaanden renovatiewerken gepland en zijn er daarbij asbesthoudende golfplaten die weg moeten? Denk er dan aan dit veilig te doen! Ontdek hoe MIWA je hierbij kan helpen.
 • kunst

  Schrijf je in voor het kunstonderwijs!

  op 29 juni 2017
  Op vrijdag 1 september starten de nieuwe lessen kunstonderwijs in Stekene. Je kan je nu al inschrijven.
 • tienerwerking

  Fun @ de Tienerclub!

  op 02 juni 2017
  De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het vierde middelbaar. Drie keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!
 • sigaret

  Stekene stopt met roken

  op 30 mei 2017
  Wil je graag stoppen met roken? Grijp je kans en schrijf je in voor de groepscursus.
 • Last van wespen?

  op 27 mei 2017
  Jaarlijks krijgen de brandweerposten van het Waasland meer dan 2700 meldingen voor het verwijderen van wespennesten. Via het e-loket op de website van Hulpverleningszone Waasland kan je nu makkelijk zelf je gegevens doorgeven.
 • zomerkamp

  Zomervakantie

  op 05 mei 2017
  Ook dit jaar vullen we je zomervakantie met keitoffe zomersportkampen en zorgen speelpleinwerking Riebedebie en de tienerwerking voor tonnen amusement. Het kleutersportkamp (augustus), zomer+kamp en sport-mee-kamp zijn ondertussen volzet. Het is wel mogelijk je te laten registreren op de wachtlijst.
 • cartoon

  Word dorpscartoonist

  op 03 mei 2017
  Ben jij de dorpscartoonist die we zoeken? Ga je voor flauwe grollen, haal je je inspiratie uit de Stekense actualiteit, ben je een beetje stout en kritisch of doe je een combinatie van de drie? Alles kan. Je kiest zelf je stijl en thematiek.
 • Fontein zomerhuis

  Het Zomerhuis wordt opnieuw toeristische trekpleister

  op 29 maart 2017
  Het legendarische Zomerhuis van Stekene krijgt een mooie, nieuwe toekomst. De gemeenteraad keurde dinsdagavond de voorontwerpen goed voor de aanleg van het park en de oprichting van een moderne brasserie.   
 • animatoren

  Word animator bij Riebedebie of de tienerwerking

  op 21 maart 2017
  Tijdens de zomer komen tientallen kinderen en tieners naar speelpleinwerking Riebedebie en de tienerwerking. Wil je hen een superleuke zomer laten beleven, ondertussen nieuwe vrienden maken en daarbij ook een centje bijverdienen?
 • Foto

  Sportlaureaten 2016

  op 20 februari 2017
  Vrijdag 17 februari 2017 werden in sportcentrum De Sportstek de sportlaureaten van 2016 bekendgemaakt.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 23 december 2016
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Kerkstraat

  Werken Kerkstraat

  op 10 mei 2016
  Door het akkoord van Aquafin en VMM over de toe te kennen subsidies, kunnen de rioleringswerken in de Kerkstraat komende winter van start gaan.
 • Kristof Selis

  Kristof Selis is dorpsmuzikant 2016-2017

  op 08 januari 2016
  Op donderdag 26 november 2015 werd Kristof Selis uitgeroepen tot ‘dorpskunstenaar 2016-2017’ in De Sportstek. Stekene heeft hiermee een nieuwe dorpszanger. Kristof Selis volgt dorpsfotografen Martine Goossens en Didier Rooms op voor twee jaar.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP