Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

17 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Oudejaar

  De Lijn brengt je veilig thuis

  op 23 oktober 2017
  Reken op de bussen van de De Lijn om je veilig van en naar je oudejaarsnachtfeest te brengen. Stekene en Kemzeke worden bediend door de feestbus F4 Sint-Niklaas – Stekene – Moerbeke.
 • herfstsportdag

  Schrijf in voor de Herfstsportdagen en Sport Kick-off

  op 23 oktober 2017
  Bezorg je kids een sportieve maar vooral leuke vakantie met de herfstsportdagen of Sport Kick-off in De Sportstek! Duik in het sportprogramma en ontdek tal van uitdagende sporten voor kinderen van de lagere school en voor tieners van het eerste tot en met het vierde middelbaar.
 • Sluitingsdagen

  op 20 oktober 2017
  De gemeentelijke diensten en de bib sluiten op woensdag 1, donderdag 2 november en zaterdag 11 november 2017. Sportcentrum De Sportstek sluit enkel op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017.
 • foto

  Stekene zoekt enthousiaste medewerkers!

  op 17 oktober 2017
  Het gemeentebestuur van Stekene is op zoek naar vier nieuwe medewerkers (m/v): een administratief medewerker Jeugd, een ploegbaas Groen, een toezichter voor kinderopvang 'Robbedoes' en een toezichter middag- en avondbewaking voor de gemeentelijke basisschool. Solliciteren kan tot 8 november 2017.
 • axel

  Digitale Week in de bib

  op 10 oktober 2017
  Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 vindt de 'Digitale Week' plaats. De bib heeft dan weer heel wat leuke activiteiten voor jou in petto. Ontdek ze snel!
 • The salesman

  Najaarsprogramma Amelberga 2017

  op 10 oktober 2017
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten! Maak je keuze en bestel snel je tickets. De theatervoorstelling van Stijn Meuris is ondertussen volzet.
 • Wegenwerken fase 3

  Werken Kerkstraat en omgeving: fase 3 is gestart!

  op 02 oktober 2017
  De riolerings- en wegenwerken in Kerkstraat en omgeving verlopen vlot. Fase 1 en 2 werden op tijd afgewerkt. Fase 3 startte op maandag 2 oktober 2017.
 • afspraak

  Maak een afspraak met de gemeente

  op 29 augustus 2017
  De gemeente breidt haar dienstverlening uit. Voortaan kan je op afspraak, ook buiten de openingsuren, langskomen in het gemeentehuis. Daarnaast kan je nog steeds heel wat producten online aanvragen, via het digitaal loket.
 • Doe jij aan indrinken?

  op 14 juli 2017
  Ben je tussen 13 en 26 jaar? Dan wil Drugpunt graag weten of je wel eens indrinkt? Met indrinken bedoelen we het nuttigen van alcoholische dranken voor je uitgaat.
 • BE-Alert verwittigt je

  op 10 juli 2017
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen.
 • foto

  Veilig asbest verwijderen

  op 07 juli 2017
  Heb je de komende zomermaanden renovatiewerken gepland en zijn er daarbij asbesthoudende golfplaten die weg moeten? Denk er dan aan dit veilig te doen! Ontdek hoe MIWA je hierbij kan helpen.
 • cartoon

  Word dorpscartoonist

  op 03 mei 2017
  Ben jij de dorpscartoonist die we zoeken? Ga je voor flauwe grollen, haal je je inspiratie uit de Stekense actualiteit, ben je een beetje stout en kritisch of doe je een combinatie van de drie? Alles kan. Je kiest zelf je stijl en thematiek.
 • Fontein zomerhuis

  Het Zomerhuis wordt opnieuw toeristische trekpleister

  op 29 maart 2017
  Het legendarische Zomerhuis van Stekene krijgt een mooie, nieuwe toekomst. De gemeenteraad keurde dinsdagavond de voorontwerpen goed voor de aanleg van het park en de oprichting van een moderne brasserie.   
 • Foto

  Sportlaureaten 2016

  op 20 februari 2017
  Vrijdag 17 februari 2017 werden in sportcentrum De Sportstek de sportlaureaten van 2016 bekendgemaakt.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 23 december 2016
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Kerkstraat

  Werken Kerkstraat

  op 10 mei 2016
  Door het akkoord van Aquafin en VMM over de toe te kennen subsidies, kunnen de rioleringswerken in de Kerkstraat komende winter van start gaan.
 • Kristof Selis

  Kristof Selis is dorpsmuzikant 2016-2017

  op 08 januari 2016
  Op donderdag 26 november 2015 werd Kristof Selis uitgeroepen tot ‘dorpskunstenaar 2016-2017’ in De Sportstek. Stekene heeft hiermee een nieuwe dorpszanger. Kristof Selis volgt dorpsfotografen Martine Goossens en Didier Rooms op voor twee jaar.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP