Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

21 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • paasvakantie

  Beleef een superfijne paasvakantie!

  op 22 februari 2021
  Paaseieren rapen is niet het enige wat je te doen staat in de paasvakantie! Kom sporten in De Sportstek, spelen bij Robbedoes, neem deel aan een supertoffe workshop of geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van een theater- of filmvoorstelling in Amelberga. Inschrijven kan vanaf 1 maart 2021.
 • atletiekpiste

  (Ver)nieuw(d)e atletiekpiste in centrumzone Stekene

  op 19 februari 2021
  Op maandag 22 februari 2021 gaan de werken aan de atletiekpiste in Stekene van start. De gemeenteraad keurde op 23 juni 2020 de lastenvoorwaarden goed. De nieuwe atletiekpiste komt op dezelfde plaats als de huidige piste in de vrijetijdszone in het centrum van Stekene.
 • aanmelden

  Naar het secundair onderwijs: inschrijven via digitaal aanmeldingssysteem

  op 16 februari 2021
  Ook voor het schooljaar 2021-2022 zal je vanaf 1 april 2021 via een digitaal aanmeldingssysteem je kind kunnen inschrijven voor het secundair onderwijs.
 • animatoren

  Word hoofdanimator bij Riebedebie!

  op 16 februari 2021
  Ben je minimum 18 jaar, beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en heb je ervaring in het jeugdwerk? Dan kan je met een studenten- of monitorencontract, als hoofdanimator worden tewerkgesteld voor speelpleinwerking Riebedebie in juli of augustus 2021.
 • autodelen

  Elektrisch autodelen, binnenkort ook in Stekene!

  op 12 februari 2021
  Het is je vast wel al opgevallen dat er nog steeds veel te veel auto's in ons straatbeeld aanwezig zijn. En die auto's staan met z'n allen ongeveer 95% van de tijd stil. Dat kan dus anders! Daarom heeft Waasland Klimaatland (Interwaas) het project Elektrisch Autodelen op poten gezet.
 • film

  Proclamatie-concertfilm - 13 februari om 19.30 uur

  op 12 februari 2021
  Ben jij ook zo benieuwd naar de proclamatie-concertfilm van 'd Academie Podium - vestigingsplaats Stekene? Lees dan zeker verder...
 • warme william

  Warme William Wandeling

  op 11 februari 2021
  Ook in deze speciale tijden blijft het mentaal welzijn bij jongeren zeer belangrijk. Daarom lanceert Sportdienst Stekene i.s.m. Logo Waasland de Warme William Wandeling.
 • thermocard

  Controleer zelf de isolatie van je huis met de thermocard

  op 09 februari 2021
  Tijdens de wintermaanden kan je zelf de isolatie van je huis controleren met een thermocard van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.
 • Job

  Vacature: projectverantwoordelijke Wegen

  op 19 januari 2021
  Gemeente Stekene is op zoek naar een voltijds projectverantwoordelijke Wegen (38/38).
 • contactonderzoek

  Lokaal contactonderzoek: een betere ondersteuning van onze inwoners

  op 05 januari 2021
  Test je positief op Covid-19? Dan word je ook gecontacteerd door een medewerker van de gemeente (midden januari). Die zal de personen die met jou in contact zijn geweest, in kaart brengen. Ook kan je de contactopsporing helpen door je telefoonnummer toe te voegen aan het Rijksregister.
 • Tournée Minérale

  Tournée Minérale : 1 maand zonder alcohol

  op 05 januari 2021
  Tournée Minérale roept alle Belgen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, ‘nee’ te zeggen tegen alcohol. Ga de uitdaging aan!
 • Energieloket

  Welkom bij het Woon- en energieloket in het gemeentehuis

  op 04 januari 2021
  Wil je je energiefactuur verlagen? Of staan er renovatiewerken op de planning? Heb je een vraag over je huurwoning? Of wil je weten wat de goedkoopste energieleverancier voor jou is?
 • pastorij

  Kandidaten gezocht om pastorij Stekene in te richten tot horecagebouw

  op 22 december 2020
  Gemeente Stekene wil de pastorij in de Polenlaan herbestemmen via een erfpacht van 27 jaar, maar onder de voorwaarde dat er een horecagelegenheid wordt ingericht.
 • vaccinatiecampagne

  Laat je vaccineren tegen corona!

  op 22 december 2020
  Die corona-vaccins, zijn die wel veilig? Waarom zou ik mij laten vaccineren? Hoeveel kost dat? Zal ik ziek worden na het vaccin? Er duiken de laatste weken heel wat vragen op.
 • help

  Stekene helpt

  op 18 december 2020
  Heb je hulp nodig? Of wil je graag hulp bieden? De gemeente brengt vrijwilligers in contact met zij die hulp nodig hebben.
 • vrijetijdzone

  Nieuwe culturele infrastructuur in de Stekense vrijetijdszone

  op 27 november 2020
  Stekene krijgt naast een nieuwe polyvalente zaal, voor evenementen en gemeenschapsactiviteiten en waar onder meer het cultuurprogramma van Amelberga een betere plaats krijgt, ook een nieuwe bibliotheek. De nieuwe culturele infrastructuur zal naast De Sportstek worden gebouwd.
 • strooiwagen

  Stekene strooit

  op 10 november 2020
  Gesneeuwd, geijzeld en onze Stekense wegen en fietspaden liggen er glad bij? Dan schieten de technische diensten van onze gemeente voor dag en dauw in actie. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld, waarin onder meer de strooiroutes zijn opgenomen.
 • hakhoutbeheer

  Hakhoutbeheer

  op 07 november 2020
  Deze winterperiode voert het Agentschap Wegen en Verkeer hakhoutbeheer uit langs de gewestwegen en autosnelwegen. Ook langs de E34 in Stekene.
 • stroomgebiedbeheerplannen

  Stroomgebiedbeheerplannen voor Schelde en Maas 2022-2027

  op 24 september 2020
  in openbaar onderzoek - van 15 september 2020 tot 14 maart 2021
 • wintertips

  Wintertips: bescherm je waterleiding en watermeter

  op 30 oktober 2019
  Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat je waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan je ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP