Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

18 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • stroomgebiedbeheerplannen

  Stroomgebiedbeheerplannen voor Schelde en Maas 2022-2027

  op 24 september 2020
  in openbaar onderzoek - van 15 september 2020 tot 14 maart 2021
 • kermis

  Opnieuw kermis in onze gemeente!

  op 16 september 2020
  Vanaf september worden kermissen opnieuw toegelaten in onze gemeente, volgens de opgestelde protocollen* en zonder randactiviteiten, zoals jaarmarkt, rommelmarkt, optredens,...
 • vormingen

  Vormingen najaar 2020

  op 10 september 2020
  De bib en de diensten Milieu, Toerisme en Cultuur organiseren dit najaar opnieuw enkele vormingen i.s.m. Vormingplus Waas-en-Dender. Duik in het opleidingsaanbod voor volwassenen, maak je keuze en schrijf je in.
 • Energielandschap

  Energielandschap Waasland

  op 09 september 2020
  De provincie Oost-Vlaanderen werkt via gebiedsgerichte energieplanning aan het energielandschap van 2050. Maar hoe kan de provincie deze energietransitie concreet realiseren in het Waasland?
 • batterijtester

  Is je batterij echt helemaal leeg? Test het met de gratis batterijtester!

  op 09 september 2020
  Iedereen gebruikt thuis batterijen. Lege batterijen? We verzamelen ze en brengen ze naar een Bebat inzamelpunt. Het recyclagepark is zo een inzamelpunt.
 • marktactie

  Septemberactie op zaterdagmarkt

  op 04 september 2020
  Ga in september naar de zaterdagmarkt en maak kans om een waardebon of fiets te winnen!
 • Oproep kandidaten cultuurprijsuitreiking 2020

  op 02 september 2020
  Elk jaar bekroont de gemeentelijke Cultuurraad de persoon of vereniging die in de afgelopen jaren de meest verdienstelijke bijdrage geleverd heeft aan het culturele leven in onze gemeente.
 • sportacademie

  Sportacademie 2020-2021

  op 01 september 2020
  Vooraleer kinderen een sport kiezen, is het belangrijk dat zij kennismaken met een divers aanbod en hun algemene motorische vaardigheden optimaal ontwikkelen. Dit kan tijdens de Sportacademie op woensdagnamiddag in De Sportstek (Nieuwstraat 60 D).
 • materiaalbewust

  Jouw mening telt!

  op 28 juli 2020
  Tegen 2025 zou het voedselverlies in Vlaanderen met maar liefst 30 procent moeten dalen! De Vlaamse overheid werkte daarom een ontwerp actieplan uit om voedselverliezen te vermijden en biomassa beter te benutten. Elke mening telt, ook die van jou. Lees het plan online en geef je feedback!
 • mondmaskers

  Vanaf 22 juli ook mondmaskers verplicht in gemeentelijke gebouwen

  op 21 juli 2020
  Vanaf woensdag 22 juli is het voor bezoekers en inwoners verplicht een mondmasker te dragen in alle publieke gedeelten van gemeentelijke gebouwen, zoals het gemeentehuis en het Sociaal centrum.
 • speelgoed

  Nieuw: speelotheek

  op 03 juli 2020
  Te weinig speelgoed? Of je kinderen houden van verandering? Dan kan je iedere woensdag in het Huis van het Kind Stekene terecht voor het gratis ontlenen van speelgoed.
 • elektronisch ticket

  Gratis busvervoer op zaterdag via De Lijn

  op 23 juni 2020
  Al enkele jaren kunnen inwoners van Stekene zich op zaterdag binnen de gemeentegrenzen gratis verplaatsen via de bussen van De Lijn. De gemeente betaalt de rit (1 heen- en 1 terugrit) van 2,30 euro en de reiziger krijgt van de buschauffeur een nulbiljet.
 • banner

  Ontdek www.ikshopinstekene.be!

  op 19 juni 2020
  De gemeente Stekene lanceert het online platform www.ikshopinstekene.be waarop alle Stekense handelaars, horecazaken, bedrijven en marktkramers worden verzameld. Je doet er inspiratie op voor een geslaagde winkeluitstap of een heerlijk avondje uit!
 • kunst

  Schrijf je in voor het kunstonderwijs!

  op 19 juni 2020
  Zoek je voor komend schooljaar een artistieke en creatieve uitlaatklep? Je kan je sinds 20 juni inschrijven voor de lessen Beeldende kunsten, Muziek, Woordkunst-Drama en Dans.
 • cover mjp

  Meerjarenplan 2020-2025

  op 19 december 2019
  Het gemeentebestuur van Stekene heeft haar meerjarenplanning opgemaakt voor de bestuursperiode 2020-2025. Op 17 december 2019 keurde de gemeenteraad dit goed.
 • letterzetter

  De letterzetter tast ook Stekense sparren aan

  op 12 juli 2019
  Momenteel heerst er een enorme plaag van de letterzetter in West-Europa. Dit is een kleine kever waarvan de larven gangen graven onder de schors van de sparren waardoor die uiteindelijk afsterven.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP