Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

17 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • laatavondshopping

  Kom naar de laatavondshopping

  op 24 april 2018
  Op vrijdag 4 mei 2018 vindt de tweede editie plaats van de lente-laatavondshopping in het centrum van Stekene. Denk aan een unieke modewandeling in het straatbeeld en de winkels en laat je verwennen door originele kapselinspiraties, verrassende make-up en de leukste modetrends.
 • foto

  Zondag 20 mei 2018 = Stekeldag!

  op 24 april 2018
  Proef vanaf 14 uur in de vrijetijdszone aan De Sportstek (en in De Sportstek zelf) van sport en cultuur, aangevuld met muziek, theater, dans en spel. Geniet van initiaties, demonstraties en workshops, van de terrasjes aan de foodtrucks en van optredens van De Bende, Piet Piraat, Floyd matters, ...
 • speelplein

  Inschrijvingen zomervakantie

  op 17 april 2018
  Wil je je kind inschrijven voor speelpleinwerking 'Riebedebie', de tienerwerking of voor een zomersportkamp? Kinderen die in Stekene wonen, kunnen ingeschreven worden vanaf maandag 7 mei 2018 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 14 mei 2018 om 8.45 uur.
 • doe dag

  Kom naar de kleuter-doe-dag

  op 04 april 2018
  Zin om samen met je kleuter te turnen, dansen en spelen? Dan is de kleuter-doe-dag op woensdagnamiddag 16 mei 2018 echt iets voor jullie! We toveren voor de gelegenheid de sportzaal van sportcentrum De Sportstek om tot een ware sportplaneet vol actie, spel en fun. Schrijf snel in!
 • gevel

  Zet je buurt in de bloemetjes

  op 26 maart 2018
  We wonen allemaal graag in een mooie groene omgeving. Daar kan ook jij je plantje toe bijdragen. Met een bloemrijke voortuin, de aanleg van een tegeltuintje of door een bloembak op je vensterbank te plaatsen.
 • Onderzoek Sociaal-Culturele Verschuivingen in Vlaanderen

  op 13 maart 2018
  Jaarlijks voert Statistiek Vlaanderen een onderzoek uit bij de bevolking in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Niet iedereen wordt bevraagd. Je krijgt op voorhand een brief en een folder als je werd uitgekozen.
 • Beperkingen verkiezingscampagnes

  op 08 maart 2018
  Om ongelijkheid op financieel vlak tussen de partijen en de kandidaten tijdens de sperperiode zoveel mogelijk te vermijden, worden een aantal beperkingen opgelegd aan de verkiezingscampagne.
 • Fun tijdens de zomervakantie

  op 27 februari 2018
  Je vervelen is uitgesloten deze zomer! Kom naar Riebedebie, de tienerwerking of de sportkampen voor een zomer vol fun! De inschrijving voor kinderen die in Stekene wonen, starten op maandag 7 mei 2018 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 14 mei 2018 om 8.45 uur.
 • Nacht moeder

  Voorjaarsprogramma Amelberga 2018

  op 17 februari 2018
  Ook dit voorjaar vinden er in Amelberga (Polenlaan 46) weer grappige, ontroerende of interessante voorstellingen en activiteiten plaats. Maak je keuze en reserveer je tickets. De plaatsen zijn beperkt.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 22 december 2017
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Campagne

  Hoe wil jij dat onze dorpskern eruitziet in 2025?

  op 19 december 2017
  Stekenaar, hou je mening klaar! Onze dorpskern is op termijn aan vernieuwing toe. Hoe moet het hart van onze gemeente er in 2025 uitzien? Daar willen we nu al over nadenken en vragen we komend voorjaar aan elke Stekenaar.
 • WAK 2018 - Kunst buiten!

  op 18 december 2017
  Ben je in je vrije tijd bezig met kunst? Wil je jezelf op een originele manier aan een publiek tonen? Dan is de Week van de Amateurkunsten van 27 april t.e.m. 6 mei 2018 iets voor jou. De WAK daagt je immers uit om jouw talent in de schijnwerpers te plaatsen.
 • winnaars

  Marktactie in september

  op 25 oktober 2017
  Wie in september naar de zaterdagse markt ging, maakte kans op een waardebon of een fiets! Katelijne Baes en Linda Fierens wonnen elk een fiets. Ontdek snel de overige winnaars.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 25 oktober 2017
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • BE-Alert verwittigt je

  op 10 juli 2017
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen.
 • foto

  Veilig asbest verwijderen

  op 07 juli 2017
  Heb je de komende zomermaanden renovatiewerken gepland en zijn er daarbij asbesthoudende golfplaten die weg moeten? Denk er dan aan dit veilig te doen! Ontdek hoe MIWA je hierbij kan helpen.
 • Kerkstraat

  Werken Kerkstraat

  op 10 mei 2016
  Door het akkoord van Aquafin en VMM over de toe te kennen subsidies, kunnen de rioleringswerken in de Kerkstraat komende winter van start gaan.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP