Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

9 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Sport

  Schrijf in voor de Herfstsportdagen en Sport Kick-off

  op 05 oktober 2018
  Bezorg je kids een sportieve maar vooral leuke vakantie met de herfstsportdagen of Sport Kick-off in De Sportstek! Duik in het sportprogramma en ontdek tal van uitdagende sporten voor kinderen van de lagere school en voor tieners van het eerste tot en met het vierde middelbaar.
 • Dagen van de derde leeftijd

  op 28 augustus 2018
  Maandag 19 en dinsdag 20 november, dat zijn de Dagen voor de Derde Leeftijd! Dit jaar staan opnieuw topnamen op het podium in De Sportstek. Wat dacht je van Gunther Neefs, Frank Galan en Steve Thielens? Filip d’Haeze presenteert.
 • Sport

  Huldiging sportkampioenen

  op 14 augustus 2018
  Op vrijdag 21 december 2018 zetten we onze sportkampioenen in de bloemetjes. We kiezen onder andere de sportman, sportvrouw en jeugdsporter van het jaar 2018.
 • Fietspad

  Werken Nieuwstraat en Stekenestraat

  op 14 augustus 2018
  Dinsdag 28 augustus ging de aannemer aan de slag in de Nieuw- en Stekenestraat. Daar komt een nieuw fietspad tussen de kruispunten met de Zavelstraat en de Kleine Dauwstraat. De werken duren vermoedelijk tot eind december 2018. Er gelden wijzigingen voor het verkeer.
 • Dallila

  Programma Amelberga najaar 2018

  op 11 augustus 2018
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten. Maak snel je keuze en bestel je tickets want de plaatsen zijn beperkt.
 • kunst

  Schrijf je in voor het kunstonderwijs!

  op 22 juni 2018
  Zoek je ook volgend schooljaar een artistieke en creatieve uitlaatklep? Je kan je vanaf zaterdag 23 juni 2018 inschrijven voor de lessen Schone kunsten, Muziek, Woordkunst-Drama en Dans.
 • Huisvuilzak te zwaar

  Huisvuilzak te zwaar?

  op 08 juni 2018
  Wist je dat grijze MIWA-zakken maximaal 15 kilogram mogen wegen? Zijn ze zwaarder, dan kunnen ze makkelijk scheuren. En dat willen we zeker vermijden. Wist je trouwens dat een afvalophaler gemiddeld een 1000-tal zakken per dag ophaalt? Denk je ook aan zijn rug?
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 22 december 2017
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP