Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

7 resultaten gevonden.

 • Kortingsbon Fluvius

  Aanvragen Fluvius kortingsbon elektro voor personen met verhoogde tegemoetkoming

  op 05 juni 2023
  Heb je recht op het sociaal tarief en plan je de aankoop van een energiezuinige wasmachine, droogkast, koelkast of diepvriezer? Dan kan je nog tot eind juni een kortingsbon van Fluvius aanvragen voor de aankoop ervan. De bon is 2 jaar geldig en je kan er maximum 4 aanvragen (1 per toestel).
 • Frank Van Hiel Academie Beeld

  Tentoonstelling d'Academie Beeld Stekene

  op 05 juni 2023
  Van 1 mei tot en met 31 augustus 2023 tonen de leerlingen die les volgen aan d'Academie van Stekene hun werken in de middengang in De Sportstek. Kom zeker even lang om te genieten van deze mooie kunstwerken.
 • Vergunningsdossiers raadplegen kan voortaan via het Inzageloket

  op 05 juni 2023
  Voortaan kan je omgevingsvergunningsdossiers tijdens de fases dat deze publiek toegankelijk moeten zijn (tijdens het openbaar onderzoek of tijdens de beroepsperiode), digitaal raadplegen via het Inzageloket. Dit nieuwe loket vervangt het publiek loket
 • Wielerwedstrijd

  Wielerwedstrijd Kiekenhaag op 17 juni 2023

  op 05 juni 2023
  Op zaterdag 7 juni 2023 is er van 15 tot 17 uur een wielerwedstrijd in de Kiekenhaag op open omloop. Langs het volledige parcours geldt éénrichtgingsverkeer.
 • Maai Mei Niet

  Maai Mei Niet-wedstrijd

  op 01 juni 2023
  Tijdens de Bloemenmarkt van 3 mei, kon je aan het kraampje van onze Groendienst uitleg krijgen over de actie en de wedstrijd Maai Mei Niet. Lees hierna hoe je kan deelnemen.
 • Tieners skateboard

  Tienerwerking zomer 2023: gedaan met vervelen!

  op 01 juni 2023
  De Tienerwerking is een knotsgekke organisatie, voor wie eens iets anders wil dan een doodgewone zomervakantie. We organiseren activiteiten en uitstappen voor tieners van het eerste tot en met derde middelbaar, met de nadruk op fun en met steeds voldoende uitdaging en inspraak. Schrijf je snel in!
 • Kermisweekend

  Kermisweekend met 'Kermis in de winkel' en rommelmarkt

  op 31 mei 2023
  Zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023 is het kermis in het centrum van onze gemeente. De foorkramers zorgen voor een mix van attracties voor het hele gezin en op zondag kan je de rommelmarkt bezoeken. Ook onze winkeliers doen graag mee met de kermissfeer met de actie 'Kermis in de winkel'.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP