Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

5 resultaten gevonden.

 • vaccin

  Griepvaccins: volgende leveringen voorzien vanaf eind oktober

  op 22 oktober 2020
  Nog niet alle apotheken kregen alle bestelde griepvaccins geleverd. Kom je zonder voorafgaande reservatie in de apotheek langs voor een griepvaccin, dan kom je op een wachtlijst terecht. Vanaf eind oktober verwachten apotheken de volgende leveringen van vaccins.
 • batterijen

  31 lege batterijen spelen verstoppertje in je huis

  op 21 oktober 2020
  Onder het motto 'Zoek mee' dagen Bebat en de OVAM de Vlaming uit om net zoals vorig jaar op zoek te gaan naar lege batterijen die zich overal in huis verstoppen.
 • nocturne

  Begraafplaatsen langer open op vooravond Allerheiligen

  op 21 oktober 2020
  Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de geplande nocturne op 31 oktober 2020 niet plaatsvinden. Om iedereen toch de kans te geven een bezoekje te brengen aan zijn/haar dierbare overledene(n), blijven al onze kerkhoven op de vooravond van Allerheiligen langer open.
 • onmisbaar veraf

  Kunstenaars geven het Waasland kleur

  op 21 oktober 2020
  ‘Beperk je nauwe contacten.’ Het is één van de maatregelen tegen het coronavirus. Het project Onmisbaar veraf van Cultuurtuin WAAS overbrugt de fysieke afstand in woord en beeld.
 • app

  Staat jouw ik-ben-het-beu app al aan?

  op 20 oktober 2020
  Sinds een paar weken is de langverwachte contacttracing-app Coronalert voor iedereen beschikbaar. De app is het nieuwe, krachtige wapen waarmee we de verspreiding van het virus kunnen indammen.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP