Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

21 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Laatste kans om te solliciteren!

  op 21 februari 2020
  Interesse in een job bij de gemeente? Ons gemeentebestuur heeft momenteel vier openstaande vacatures. 
 • Bormte

  Nutswerken Bormte

  op 21 februari 2020
  Van maandag 24 februari t.e.m. woensdag 4 maart 2020 wordt er gewerkt aan de nutsleidingen in de Bormte ter hoogte van het kruispunt met de Dorpsstraat. Lees hierna meer over de verkeerscirculatie en de huisvuilophaling.
 • wielerwedstrijd Kemzeke

  Omloop van het Waasland en afwachtingskoers 'Memorial Van Kerckhove

  op 20 februari 2020
  Op zondag 15 maart 2020 van 13 tot 17.45 uur vindt in Stekene en Kemzeke een wielerwedstrijd plaats. Langs het volledige parcours geldt éénrichtingsverkeer.
 • paasvakantie

  Zalige paasvakantie!

  op 20 februari 2020
  Vakantie… eindelijk tijd om je volledig uit te leven! Kom sporten in De Sportstek, spelen bij Robbedoes, geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van een theater- of filmvoorstelling in Amelberga of schrijf in voor een workshop.
 • Corona

  Informatie over het Coronavirus

  op 15 februari 2020
  De uitbraak van het nieuwe Coronavirus (Covid-19) in China beheerst al enkele weken onze actualiteit. Om burgers zo correct mogelijk te informeren, heeft de federale overheidsdienst Volksgezondheid het initiatief genomen om alle belangrijke informatie samen te brengen.
 • waterwingebied

  Uitzichtpunt Niemandsland

  op 14 februari 2020
  Binnenkort kunnen we met Uitzichtpunt Niemandsland genieten van een panoramisch zicht op het grensgebied. Een uitkijktoren van 25 meter hoog, net op de grens met Nederland, moet van het waterwingebied tussen Hulst en Stekene een toeristische trekpleister maken, hét visitekaartje voor de grensstreek.
 • thuis in de toekomst

  Doe de woontest

  op 13 februari 2020
  Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt?
 • Toerisme Waasland

  Toeristisch programma 2020

  op 12 februari 2020
  Stekene is een ideale plek om te wandelen en te fietsen. Onze gemeente telt enkele mooie natuurgebieden, zoals het Steengelaag en het Stropersbos. Samen met de aanpalende groengebieden vormen ze één van de grootste boscomplexen van Oost-Vlaanderen.
 • vacatures

  Collega's gezocht!

  op 03 februari 2020
  Zin in een geweldige uitdaging? Hou je van een veelzijdig takenpakket en is jouw zin om voor onze gemeente te werken 'van nature actief'? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
 • Energieloket

  Al gehoord van het energieloket?

  op 21 januari 2020
  Dit jaar gaat gemeente Stekene van start met een energieloket, waar je onder andere terecht kan voor vragen over energiebesparing, renovatiewerken en hernieuwbare energie. Je krijgt er bovendien gratis advies en begeleiding zowel voor, tijdens als na de energiebesparende renovatiewerken.
 • Schade door de storm van maart 2019? Vraag een tegemoetkoming aan!

  op 09 januari 2020
  De Vlaamse regering heeft de storm en rukwinden die hebben plaatsgevonden tussen 9 en 15 maart 2019, erkend als ramp. Wie stormschade heeft, kan tot en met 31 maart 2020 een financiële tegemoetkoming aanvragen bij het Vlaams Rampenfonds.
 • wegwerpbeker

  Wegwerpbekers verboden op evenementen

  op 04 januari 2020
  Sinds 1 januari 2020 is het op alle evenementen - van schoolfeesten tot grote festivals - verboden om drank te serveren in wegwerpbekertjes, blikjes of petflesjes.
 • cover mjp

  Meerjarenplan 2020-2025

  op 19 december 2019
  Het gemeentebestuur van Stekene heeft haar meerjarenplanning opgemaakt voor de bestuursperiode 2020-2025. Op 17 december 2019 keurde de gemeenteraad dit goed.
 • Paul Michiels

  Programma Amelberga voorjaar 2020

  op 18 december 2019
  Ook in het voorjaar van 2020 geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten. Maak vanaf maandag 6 januari 2020 je keuze! De plaatsen zijn beperkt.
 • bin

  Een BIN in jouw omgeving?

  op 25 november 2019
  Een buurtinformatienetwerk (BIN) is een samenwerkingsverband tussen inwoners van een bepaalde buurt/wijk en de lokale politie. Wil jij ook meehelpen om jouw buurt veiliger te maken?
 • Heikant

  Update wegenwerken

  op 05 november 2019
  In januari, februari en maart vinden in Stekene riolerings- en wegenwerken plaats in de Hamerstraat en omgeving en in de Vennestraat.
 • wintertips

  Wintertips: bescherm je waterleiding en watermeter

  op 30 oktober 2019
  Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat je waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan je ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 21 oktober 2019
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • letterzetter

  De letterzetter tast ook Stekense sparren aan

  op 12 juli 2019
  Momenteel heerst er een enorme plaag van de letterzetter in West-Europa. Dit is een kleine kever waarvan de larven gangen graven onder de schors van de sparren waardoor die uiteindelijk afsterven.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP