Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

10 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • fietspad afgesloten

  Fietspad Spoorzate afgesloten tot 18 oktober

  op 10 oktober 2019
  Door nutswerken aan het Zomerhuis is, tot vrijdag 18 oktober, het fietspad Spoorzate tussen de Kaaistraat en de Bormtestraat volledig afgesloten voor alle weggebruikers.
 • maak ruimte

  Maak Ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

  op 09 oktober 2019
  De Provincie maakt werk van een nieuw Ruimtelijk Beleidsplan met daarin de langetermijnvisie voor het gebruik van ruimte in Oost-Vlaanderen. Ze kijkt daarbij richting 2050.
 • herfstsportdagen

  Herfstsportdagen en Sport Kick-off

  op 04 oktober 2019
  Maak van de herfstvakantie een sportieve vakantie! Duik in het sportprogramma en ontdek tal van uitdagende en leuke sporten voor de kinderen van de lagere school en voor tieners van het eerste tot en met het vierde middelbaar.
 • bouwgrond

  Openbare verkoop van 1 sociale bouwgrond - online bieden vanaf 28 oktober

  op 06 september 2019
  De gemeente plant in oktober 2019 de openbare verkoop van een bouwgrond voor een half-openbebouwing in een sociale woonwijk. De grond is gelegen ter hoogte van Komiezenstraat 49 in Stekene (lot 19) en heeft een oppervlakte van 315 m².
 • barbara dex

  Programma Amelberga najaar 2019: koop nu je tickets!

  op 19 augustus 2019
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten. Maak alvast je keuze want de plaatsen zijn beperkt.
 • letterzetter

  De letterzetter tast ook Stekense sparren aan

  op 12 juli 2019
  Momenteel heerst er een enorme plaag van de letterzetter in West-Europa. Dit is een kleine kever waarvan de larven gangen graven onder de schors van de sparren waardoor die uiteindelijk afsterven.
 • fiets

  Fietsgravering op zaterdag 26 oktober 2019

  op 06 juni 2019
  Laat gratis je fiets graveren of labelen op zaterdag 26 oktober 2019 tussen 10 en 12 uur in de gemeentelijke technische werkplaats (Polenlaan 35).
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 07 januari 2019
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP