Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

20 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Werken voor je eigen gemeente

  op 23 juni 2017
  Het gemeentebestuur van Stekene zoekt nieuwe, enthousiaste medewerkers. Iets voor jou?
 • deck design

  Zomer Kick-Off

  op 23 juni 2017
  Ben je 10 jaar of ouder en wil je je vakantie alvast goed inzetten? Dan verwachten we je op woensdag 5 juli 2017 vanaf 14 uur op de Zomer Kick-Off!
 • Geruststellende resultaten asbestonderzoek Koewacht

  op 20 juni 2017
  Er zijn geen sporen van asbest aangetroffen buiten de site van de brandhaard, na de brand op een boerderij in Koewacht. Dat blijkt uit de metingen van het asbestidentificatiebedrijf, dat werd aangesteld door het gemeentebestuur van Stekene.
 • bebloemingswedstrijd

  Zet je buurt in de bloemetjes

  op 07 juni 2017
  We wonen allemaal graag in een mooie groene omgeving. Daar kan ook jij je plantje toe bijdragen. Met een bloemrijke voortuin, de aanleg van een tegeltuintje of door een bloembak op je vensterbank te plaatsen. Schrijf je in voor de wedstrijd en maak kans op een mooie prijs.
 • tienerwerking

  Fun @ de Tienerclub!

  op 02 juni 2017
  De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het vierde middelbaar. Drie keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!
 • sigaret

  Stekene stopt met roken

  op 30 mei 2017
  Wil je graag stoppen met roken? Grijp je kans en schrijf je in voor de groepscursus.
 • Last van wespen?

  op 27 mei 2017
  Jaarlijks krijgen de brandweerposten van het Waasland meer dan 2700 meldingen voor het verwijderen van wespennesten. Via het e-loket op de website van Hulpverleningszone Waasland kan je nu makkelijk zelf je gegevens doorgeven.
 • Intrekking boskaart

  op 23 mei 2017
  Op 16 mei 2017 startte het openbaar onderzoek over de ontwerpkaart met ‘meest kwetsbare waardevolle bossen’, in de media ook wel de 'boskaart' genoemd. De Vlaamse Regering heeft op 22 mei 2017 beslist de ontwerpkaart weer in te trekken.
 • Sport Kick-Off tijdens de zomervakantie

  op 15 mei 2017
  Zit je in het eerste, tweede, derde of vierde middelbaar en durf je een sportieve uitdaging aan? Goed nieuws, in de zomervakantie kan je je sportkriebels kwijt tijdens de Sport Kick-Off!
 • klasfoto

  Oproep klasfoto's

  op 09 mei 2017
  Heb jij oude en recente klasfoto’s in originele staat op fotopapier? Zijn de foto’s afkomstig van de scholen in Stekene, Kemzeke, Klein-Sinaai, Koewacht of Hellestraat? Bezorg ze voor 30 juni aan Heemkundige Kring d' Euzie om te laten digitaliseren. Ontdek alle foto's tijdens Open Monumentendag!
 • zomerkamp

  Zomervakantie

  op 05 mei 2017
  Ook dit jaar vullen we je zomervakantie met keitoffe zomersportkampen en zorgen speelpleinwerking Riebedebie en de tienerwerking voor tonnen amusement. Het kleutersportkamp (augustus), zomer+kamp en sport-mee-kamp zijn ondertussen volzet. Het is wel mogelijk je te laten registreren op de wachtlijst.
 • cartoon

  Word dorpscartoonist

  op 03 mei 2017
  Ben jij de dorpscartoonist die we zoeken? Ga je voor flauwe grollen, haal je je inspiratie uit de Stekense actualiteit, ben je een beetje stout en kritisch of doe je een combinatie van de drie? Alles kan. Je kiest zelf je stijl en thematiek.
 • Wegenwerken fase 1

  Werken Kerkstraat en omgeving: fase 1

  op 06 april 2017
  De riolerings- en wegenwerken in Kerkstraat en omgeving gingen van start op dinsdag 18 april 2017. Aannemer Heijmans werkt in een eerste fase in Heikant, Sint-Jozefslaan en Frans Van Brusselstraat. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk op het traject van de werken.
 • Deelnemers Ambachtelijk Weekend gezocht

  op 01 april 2017
  Op 19 en 20 augustus 2017 vindt het Ambachtelijk Weekend plaats! Het thema dit jaar is AARDE. Lokaal vakmanschap, Wase producten, uit Wase grond, door Waaslanders gemaakt of uitgedacht, dat is waar het om draait tijdens dit weekend. Wil je deelnemen? Schrijf je dan snel in!
 • Fontein zomerhuis

  Het Zomerhuis wordt opnieuw toeristische trekpleister

  op 29 maart 2017
  Het legendarische Zomerhuis van Stekene krijgt een mooie, nieuwe toekomst. De gemeenteraad keurde dinsdagavond de voorontwerpen goed voor de aanleg van het park en de oprichting van een moderne brasserie.   
 • animatoren

  Word animator bij Riebedebie of de tienerwerking

  op 21 maart 2017
  Tijdens de zomer komen tientallen kinderen en tieners naar speelpleinwerking Riebedebie en de tienerwerking. Wil je hen een superleuke zomer laten beleven, ondertussen nieuwe vrienden maken en daarbij ook een centje bijverdienen?
 • Foto

  Sportlaureaten 2016

  op 20 februari 2017
  Vrijdag 17 februari 2017 werden in sportcentrum De Sportstek de sportlaureaten van 2016 bekendgemaakt.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 23 december 2016
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Kerkstraat

  Werken Kerkstraat

  op 10 mei 2016
  Door het akkoord van Aquafin en VMM over de toe te kennen subsidies, kunnen de rioleringswerken in de Kerkstraat komende winter van start gaan.
 • Kristof Selis

  Kristof Selis is dorpsmuzikant 2016-2017

  op 08 januari 2016
  Op donderdag 26 november 2015 werd Kristof Selis uitgeroepen tot ‘dorpskunstenaar 2016-2017’ in De Sportstek. Stekene heeft hiermee een nieuwe dorpszanger. Kristof Selis volgt dorpsfotografen Martine Goossens en Didier Rooms op voor twee jaar.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP