Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

16 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Gesloten op zaterdag 20 juli 2019

  op 16 juli 2019
  Het gemeentehuis en de bibliotheek zijn gesloten op zaterdag 20 juli 2019, naar aanleiding van de nationale feestdag op 21 juli 2019. Opgelet: de infosessie over de vacatures gaat wél door op zaterdag 20 juli 2019. Die vindt plaats om 10.30 uur in de raadzaal.
 • Zeshoekstraat

  Werken Zeshoekstraat en omgeving: update

  op 15 juli 2019
  De riolerings- en wegenwerken in Zeshoek en omgeving verlopen vlot. De werken in Zeshoekstraat zijn volledig klaar (let op! het blijft een werfzone). Er wordt nu verder gewerkt in Wildernis, Bergstraatje en Hamerstraat. In een laatste fase is Heikant aan de beurt, tussen Hamer- en Teerlingstraat.
 • letterzetter

  De letterzetter tast ook Stekense sparren aan

  op 12 juli 2019
  Momenteel heerst er een enorme plaag van de letterzetter in West-Europa. Dit is een kleine kever waarvan de larven gangen graven onder de schors van de sparren waardoor die uiteindelijk afsterven.
 • Werken voor de gemeente

  op 08 juli 2019
  Onze gemeente zoekt 5 nieuwe deskundigen. Heb jij interesse in een uitdagende job dichtbij huis? Stel je dan zeker kandidaat en/of kom naar de infosessie op zaterdag 20 juli 2019, om 10.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (ingang via 'oud gemeentehuis').
 • foto

  Zomerconcerten 2019

  op 08 juli 2019
  In juli en augustus geniet je opnieuw van gevarieerde en sfeervolle openluchtconcerten in elke leefkern. Op het podium: Stekense bands, bands met Stekense roots en af en toe een aanstekelijke bezetting van buiten onze gemeentegrenzen. De toegang is gratis.
 • herbruikbare bekers

  Nieuw: herbruikbare bekers op gemeentelijke evenementen

  op 05 juli 2019
  Wegwerpbekers, blikjes en petflessen worden vanaf volgend jaar verboden op evenementen in Vlaanderen. Onze gemeente start deze zomer al met herbruikbare bekers!
 • Registratie- en identificatieplicht Zwembad Koewacht

  op 03 juli 2019
  De gemeente Terneuzen stelt per 3 juli 2019 een registratie- en identificatieplicht in voor het zwembad in Koewacht. Dat heeft het college van Burgemeester en Wethouders vandaag besloten. Het zwembad is daarmee voor iedereen toegankelijk maar er gelden strenge regels. Aan bezoekers die de huisregels
 • fiets

  Fietsgravering op zaterdag 28 september 2019

  op 06 juni 2019
  Laat gratis je fiets graveren of labelen op zaterdag 28 september 2019 tussen 10 en 12 uur in de gemeentelijke technische werkplaats (Polenlaan 35).
 • Diftar

  Diftar 2019: de slimme huisvuilcontainer

  op 05 juni 2019
  Vanaf 1 juli 2019 wordt de grijze huisvuilzak vervangen door de huisvuilcontainer met chip. Vanaf dan weegt de ophaalwagen nauwkeurig jouw container door middel van een geijkt weegsysteem en koppelt het gewicht aan de identificatiegegevens op de chip.
 • kajak

  Schrijf in voor de Sport Kick-Off!

  op 29 mei 2019
  Ontdek snel de zomereditie van de Sport Kick-Off voor middelbare scholieren (eerste t.e.m. vierde middelbaar)! Toon je sportieve skills en ga deze zomer de competitie aan met je vrienden. Kies snel je favoriete programma en schrijf je in voor 23 juli 2019. De plaatsen zijn beperkt.
 • Speelstraten

  op 05 maart 2019
  Skaten, hockey spelen, bellen blazen, leren fietsen of tekeningen maken op de straat? Ja, het kan allemaal in een speelstraat! Je kind heeft ruimte te over om te spelen want de openbare weg wordt over de hele breedte afgesloten. Enkel plaatselijk verkeer is er stapvoets toegelaten.
 • foto

  Fun tijdens de zomervakantie

  op 02 maart 2019
  Je vervelen is uitgesloten deze zomer! Kom naar Riebedebie, de tienerwerking of de sportkampen voor een zomer vol fun! De inschrijving voor kinderen die in Stekene wonen, starten op maandag 6 mei 2019 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 13 mei 2019 om 8.45 uur.
 • bin

  Een BIN in jouw omgeving?

  op 14 januari 2019
  Een buurtinformatienetwerk (BIN) is een samenwerkingsverband tussen inwoners van een bepaalde buurt/wijk en de lokale politie. Wil jij ook meehelpen om jouw buurt veiliger te maken?
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 07 januari 2019
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP