Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

19 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • kunst

  Schrijf je in voor het kunstonderwijs!

  op 22 juni 2018
  Zoek je ook volgend schooljaar een artistieke en creatieve uitlaatklep? Je kan je vanaf zaterdag 23 juni 2018 inschrijven voor de lessen Schone kunsten, Muziek, Woordkunst-Drama en Dans.
 • bevraging

  Resultaten bewonersbevraging bekend

  op 19 juni 2018
  De resultaten van de grootschalige bewonersbevraging, die we dit voorjaar lieten uitvoeren bij onze inwoners, ondernemers en verenigingen, zijn bekend. Dinsdagavond 19 juni 2018 werden de onderzoeksresultaten toegelicht aan geïnteresseerde inwoners.
 • Huisvuilzak te zwaar

  Huisvuilzak te zwaar?

  op 08 juni 2018
  Wist je dat grijze MIWA-zakken maximaal 15 kilogram mogen wegen? Zijn ze zwaarder, dan kunnen ze makkelijk scheuren. En dat willen we zeker vermijden. Wist je trouwens dat een afvalophaler gemiddeld een 1000-tal zakken per dag ophaalt? Denk je ook aan zijn rug?
 • mot

  SOS buxusmot

  op 08 juni 2018
  Hebben jouw buxussen ook bezoek gekregen van een schattig groen rupsje? Schattig is de rups van de buxusmot misschien wel, maar helaas zijn ze wel schadelijk voor jouw struiken. Maar wat doe je nu met deze bezoekers?
 • volley

  Schrijf in voor de Sport Kick-Off!

  op 05 juni 2018
  Ontdek snel de nieuwe editie van de Sport Kick-Off voor middelbare scholieren (eerste t.e.m. vierde middelbaar) in de zomervakantie! Toon je sportieve skills en ga de competitie aan met je vrienden. Kies snel je favoriete programma en schrijf je in voor 21 juli 2018. De plaatsen zijn beperkt.
 • foto

  Stekene zoekt enthousiaste medewerkers!

  op 01 juni 2018
  Het gemeentebestuur van Stekene is op zoek naar een teamverantwoordelijke Lokale economie, een dienstverantwoordelijke Toerisme en een dienstverantwoordelijke Sport. Solliciteren kan tot dinsdag 3 juli 2018.
 • tienerwerking

  Fun @ de Tienerclub!

  op 29 mei 2018
  De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het derde middelbaar. Vier keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
 • Bewegen op verwijzing

  Beter in je vel met Bewegen op Verwijzing

  op 27 april 2018
  Bewegen op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Hoe? Met professionele coaching en een beweegplan!
 • Klaar om te stemmen?

  op 26 april 2018
  Zondag 14 oktober 2018 vinden de gemeentelijke verkiezingen voor de gemeenteraad en provinciale verkiezingen voor de provincieraad plaats. Belgen vanaf 18 jaar ontvangen automatisch een oproeping tot stemming. Ben je van vreemde origine maar verblijf je in Stekene en wil je ook graag gaan stemmen?
 • speelplein

  Inschrijvingen zomervakantie

  op 17 april 2018
  Wil je je kind inschrijven voor speelpleinwerking 'Riebedebie', de tienerwerking of voor een zomersportkamp? Kinderen die in Stekene wonen, kunnen ingeschreven worden vanaf maandag 7 mei 2018 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 14 mei 2018 om 8.45 uur.
 • Onderzoek Sociaal-Culturele Verschuivingen in Vlaanderen

  op 13 maart 2018
  Jaarlijks voert Statistiek Vlaanderen een onderzoek uit bij de bevolking in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Niet iedereen wordt bevraagd. Je krijgt op voorhand een brief en een folder als je werd uitgekozen.
 • Beperkingen verkiezingscampagnes

  op 08 maart 2018
  Om ongelijkheid op financieel vlak tussen de partijen en de kandidaten tijdens de sperperiode zoveel mogelijk te vermijden, worden een aantal beperkingen opgelegd aan de verkiezingscampagne.
 • Fun tijdens de zomervakantie

  op 27 februari 2018
  Je vervelen is uitgesloten deze zomer! Kom naar Riebedebie, de tienerwerking of de sportkampen voor een zomer vol fun! De inschrijving voor kinderen die in Stekene wonen, starten op maandag 7 mei 2018 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 14 mei 2018 om 8.45 uur.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 22 december 2017
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Campagne

  Hoe wil jij dat onze dorpskern eruitziet in 2025?

  op 19 december 2017
  Stekenaar, hou je mening klaar! Onze dorpskern is op termijn aan vernieuwing toe. Hoe moet het hart van onze gemeente er in 2025 uitzien? Daar willen we nu al over nadenken en vragen we komend voorjaar aan elke Stekenaar.
 • winnaars

  Marktactie in september

  op 25 oktober 2017
  Wie in september naar de zaterdagse markt ging, maakte kans op een waardebon of een fiets! Katelijne Baes en Linda Fierens wonnen elk een fiets. Ontdek snel de overige winnaars.
 • BE-Alert verwittigt je

  op 10 juli 2017
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen.
 • foto

  Veilig asbest verwijderen

  op 07 juli 2017
  Heb je de komende zomermaanden renovatiewerken gepland en zijn er daarbij asbesthoudende golfplaten die weg moeten? Denk er dan aan dit veilig te doen! Ontdek hoe MIWA je hierbij kan helpen.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP