Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

20 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • kandidaten gezocht

  Vijf nieuwe vacatures

  op 10 december 2019
 • Sluitingsdagen eindejaarsperiode

  op 09 december 2019
  De gemeentelijke diensten en het OCMW sluiten van dinsdagnamiddag 24 tot en met donderdag 26 december, op zaterdag 28 december en van dinsdagnamiddag 31 december 2019 tot en met donderdag 2 januari 2020.
 • Habroekwijk

  Nutswerken Habroekwijk

  op 28 november 2019
  Momenteel wordt er gewerkt aan de nutsleidingen in de Habroekwijk in Kemzeke. Nadat de nutswerken in de Reinaertwijk zijn afgerond, zijn de nutsbedrijven, vroeger dan voorzien, gestart in de Habroekwijk.
 • zomerhuis

  Uitbater gezocht voor Het Zomerhuis

  op 27 november 2019
  Gemeente Stekene zoekt een uitbater voor de nieuwe brasserie in Park Zomerhuis, die volgende zomer wordt geopend. De concessie zal ingaan op 1 juni 2020 voor een termijn van 18 jaar. Ga jij deze uitdaging aan?
 • Stekense kernbelastingen stijgen niet

  op 26 november 2019
  De belangrijkste Stekense belastingen blijven op hetzelfde niveau. Dat besliste de Stekense gemeenteraad dinsdagavond.
 • bin

  Een BIN in jouw omgeving?

  op 25 november 2019
  Een buurtinformatienetwerk (BIN) is een samenwerkingsverband tussen inwoners van een bepaalde buurt/wijk en de lokale politie. Wil jij ook meehelpen om jouw buurt veiliger te maken?
 • groepsaankoop

  Groepsaankoop groene stroom en aardgas

  op 25 november 2019
  Wil jij besparen op je energiefactuur en ook je steentje bijdragen tot een beter milieu? Vanaf 25 november 2019 tot en met 3 februari 2020 kan je je vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop.
 • kerstmarkt

  Kerstmarkt en kerstloop op 22 december

  op 18 november 2019
  Op zondag 22 december vindt vanaf 14 uur een gezellige kerstmarkt plaats op het marktplein van Stekene. 's Middags vanaf 13 uur vindt de jaarlijkse kerstloop plaats en om 18.30 uur is er (geluidsarm) vuurwerk. Er geldt een gewijzigde verkeerssituatie tijdens de kerstloop.
 • cadeaubon

  Kerstweekend in Stekene - 20-22 december

  op 18 november 2019
  Dit jaar wordt niet enkel een kerstmarkt georganiseerd in het centrum van Stekene, maar baadt het hele weekend van 20 tot en met 22 december in de kerstsfeer.
 • Huis van het Kind

  Nieuw in Stekene: Huis van het Kind

  op 18 november 2019
  In een Huis van het Kind kunnen ouders, kinderen en jongeren terecht voor alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Goed nieuws: ook Stekene heeft voortaan een Huis van het Kind! Het bevindt zich in de Zavelstraat 30.
 • vuurwerk

  Wil je feestvuurwerk afsteken in Stekene?

  op 12 november 2019
  Nieuwjaar is voor veel inwoners de ideale gelegenheid voor het gebruik van vuurwerk. Omdat vuurwerk vaak overlast veroorzaakt, is er nu ook de geluidsarme variant. Even mooi, maar een pak diervriendelijker!
 • Vennestraat

  Riolerings- en wegenwerken

  op 05 november 2019
  In november en december vinden in Stekene riolerings- en wegenwerken plaats in de Hamerstraat en omgeving en in de Vennestraat.
 • wintertips

  Wintertips: bescherm je waterleiding en watermeter

  op 30 oktober 2019
  Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat je waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan je ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 21 oktober 2019
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • Sporthuldiging

  Huldiging sportkampioenen op 20 december

  op 16 oktober 2019
  Op vrijdag 20 december 2019 zetten we onze sportkampioenen in de bloemetjes. We kiezen die avond onder andere de Sportman, Sportvrouw en Jeugdsporters van het jaar 2019.
 • barbara dex

  Programma Amelberga najaar 2019

  op 19 augustus 2019
  Ook dit najaar geniet je in Amelberga (Polenlaan 46) van interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten. Maak alvast je keuze want de plaatsen zijn beperkt.
 • letterzetter

  De letterzetter tast ook Stekense sparren aan

  op 12 juli 2019
  Momenteel heerst er een enorme plaag van de letterzetter in West-Europa. Dit is een kleine kever waarvan de larven gangen graven onder de schors van de sparren waardoor die uiteindelijk afsterven.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 07 januari 2019
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Mobiliteitstoets Het Zomerhuis bevestigt haalbaarheid project

  op 28 december 2018
  In het kader van het project Het Zomerhuis, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau aangesteld voor een mobiliteitstoets. Er werden hiervoor ook recente verkeerstellingen uitgevoerd.
 • Attesten via Mijn DOSSIER

  op 17 mei 2018
  Mijn DOSSIER is de online toepassing van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken die het de burger mogelijk maakt zijn of haar persoonlijk dossier in het Rijksregisteren te raadplegen en attesten te downloaden.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP