Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

19 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • Onderzoek Sociaal-Culturele Verschuivingen in Vlaanderen

  op 13 maart 2018
  Jaarlijks voert Statistiek Vlaanderen een onderzoek uit bij de bevolking in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Niet iedereen wordt bevraagd. Je krijgt op voorhand een brief en een folder als je werd uitgekozen.
 • animator

  Kom naar het Speelpleincafé

  op 09 maart 2018
  Wil je kinderen een superleuke zomer laten beleven? Dat kan als animator bij Riebedebie of de tienerwerking! Interesse? Laat dan de Jeugddienst weten dat je je kandidaat stelt of kom langs in het Speelpleincafé op vrijdagavond 16 of zaterdagavond 17 maart 2018.
 • Beperkingen verkiezingscampagnes

  op 08 maart 2018
  Om ongelijkheid op financieel vlak tussen de partijen en de kandidaten tijdens de sperperiode zoveel mogelijk te vermijden, worden een aantal beperkingen opgelegd aan de verkiezingscampagne.
 • Fun tijdens de zomervakantie

  op 27 februari 2018
  Je vervelen is uitgesloten deze zomer! Kom naar Riebedebie, de tienerwerking of de sportkampen voor een zomer vol fun! De inschrijving voor kinderen die in Stekene wonen, starten op maandag 7 mei 2018 om 19 uur. Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf maandag 14 mei 2018 om 8.45 uur.
 • jeugd

  Maart = jeugdboekenmaand

  op 27 februari 2018
  De Stekense bib trapt de Jeugdboekenweek af met een feestelijke verwendag voor kinderen. Op zaterdag 3 maart 2018, van 10 tot 12 uur, kan je in de bib genieten van leuke animatie, voorleesactiviteiten en nog heel wat meer. Ook een lekker hapje en drankje mogen niet ontbreken.
 • voetbal

  Zalige paasvakantie!

  op 27 februari 2018
  Paaseieren rapen is niet het enige wat je te doen staat deze paasvakantie! Kom sporten in De Sportstek, spelen bij Robbedoes of geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van theatervoorstellingen of een filmvoorstelling in Amelberga!
 • Enthousiaste medewerkers gezocht!

  op 19 februari 2018
  Het gemeentebestuur werft een administratief deskundige team Lokale economie, Toerisme en Werk (niveau Bv) en een vakman/vakvrouw Facility - gebouwen (niveau Dv) aan. Solliciteren kan tot woensdag 20 maart 2018.
 • Nacht moeder

  Voorjaarsprogramma Amelberga 2018

  op 17 februari 2018
  Ook dit voorjaar vinden er in Amelberga (Polenlaan 46) weer grappige, ontroerende of interessante voorstellingen en activiteiten plaats. Maak je keuze en reserveer je tickets. De plaatsen zijn beperkt.
 • bedrijven

  Ondernemersevent

  op 14 februari 2018
  Alle ondernemers van Stekene ontvingen een uitnodiging voor het ondernemersevent op woensdag 21 maart 2018 met Wouter Torfs als gastspreker. Aansluitend is er een netwerkdrink. Schrijf je snel in.
 • geld

  Vraag je gemeentelijke premie of subsidie aan

  op 22 december 2017
  Ben je benieuwd voor welke premies en subsidies je terecht kan bij het gemeentebestuur van Stekene? Hier vind je een overzicht van de tegemoetkomingen. Je kan een aantal premies of subsidies ook digitaal aanvragen.
 • Campagne

  Hoe wil jij dat onze dorpskern eruitziet in 2025?

  op 19 december 2017
  Stekenaar, hou je mening klaar! Onze dorpskern is op termijn aan vernieuwing toe. Hoe moet het hart van onze gemeente er in 2025 uitzien? Daar willen we nu al over nadenken en vragen we komend voorjaar aan elke Stekenaar.
 • WAK 2018 - Kunst buiten!

  op 18 december 2017
  Ben je in je vrije tijd bezig met kunst? Wil je jezelf op een originele manier aan een publiek tonen? Dan is de Week van de Amateurkunsten van 27 april t.e.m. 6 mei 2018 iets voor jou. De WAK daagt je immers uit om jouw talent in de schijnwerpers te plaatsen.
 • Bespaar op energie in je woning

  op 31 oktober 2017
  Overweeg je je dak of muur (beter) te isoleren of de ramen te vervangen? Van 6 november 2017 tot 31 maart 2018 kan je deelnemen aan het groepsaanbod dak-, vloer- en muurisolatie en betere beglazing van Interwaas. Kom voor meer info naar de infoavond op 29 november 2017 om 19.30 uur in OC De Statie.
 • bebloemingswedstrijd

  Zet je buurt in de bloemetjes

  op 26 oktober 2017
  We wonen allemaal graag in een mooie groene omgeving. Daar kan ook jij je plantje toe bijdragen. Met een bloemrijke voortuin, de aanleg van een tegeltuintje of door een bloembak op je vensterbank te plaatsen. Ontdek snel de winnaars van de bebloemingswedstrijd.
 • winnaars

  Marktactie in september

  op 25 oktober 2017
  Wie in september naar de zaterdagse markt ging, maakte kans op een waardebon of een fiets! Katelijne Baes en Linda Fierens wonnen elk een fiets. Ontdek snel de overige winnaars.
 • Strooien

  Stekene strooit

  op 25 oktober 2017
  Gladde wegen door sneeuw of ijzel. De gemeente Stekene is goed voorbereid en doet er alles aan om de veiligheid te garanderen. Elk jaar wordt een strooiprogramma opgesteld.
 • BE-Alert verwittigt je

  op 10 juli 2017
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen.
 • foto

  Veilig asbest verwijderen

  op 07 juli 2017
  Heb je de komende zomermaanden renovatiewerken gepland en zijn er daarbij asbesthoudende golfplaten die weg moeten? Denk er dan aan dit veilig te doen! Ontdek hoe MIWA je hierbij kan helpen.
 • Kerkstraat

  Werken Kerkstraat

  op 10 mei 2016
  Door het akkoord van Aquafin en VMM over de toe te kennen subsidies, kunnen de rioleringswerken in de Kerkstraat komende winter van start gaan.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP