Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

11 resultaten gevonden.

 • Kortingsbon Fluvius

  Aanvragen Fluvius kortingsbon elektro voor personen met verhoogde tegemoetkoming

  op 05 juni 2023
  Heb je recht op het sociaal tarief en plan je de aankoop van een energiezuinige wasmachine, droogkast, koelkast of diepvriezer? Dan kan je nog tot eind juni een kortingsbon van Fluvius aanvragen voor de aankoop ervan. De bon is 2 jaar geldig en je kan er maximum 4 aanvragen (1 per toestel).
 • Frank Van Hiel Academie Beeld

  Tentoonstelling d'Academie Beeld Stekene

  op 05 juni 2023
  Van 1 mei tot en met 31 augustus 2023 tonen de leerlingen die les volgen aan d'Academie van Stekene hun werken in de middengang in De Sportstek. Kom zeker even lang om te genieten van deze mooie kunstwerken.
 • Vergunningsdossiers raadplegen kan voortaan via het Inzageloket

  op 05 juni 2023
  Voortaan kan je omgevingsvergunningsdossiers tijdens de fases dat deze publiek toegankelijk moeten zijn (tijdens het openbaar onderzoek of tijdens de beroepsperiode), digitaal raadplegen via het Inzageloket. Dit nieuwe loket vervangt het publiek loket
 • Wielerwedstrijd

  Wielerwedstrijd Kiekenhaag op 17 juni 2023

  op 05 juni 2023
  Op zaterdag 7 juni 2023 is er van 15 tot 17 uur een wielerwedstrijd in de Kiekenhaag op open omloop. Langs het volledige parcours geldt éénrichtgingsverkeer.
 • Maai Mei Niet

  Maai Mei Niet-wedstrijd

  op 01 juni 2023
  Tijdens de Bloemenmarkt van 3 mei, kon je aan het kraampje van onze Groendienst uitleg krijgen over de actie en de wedstrijd Maai Mei Niet. Lees hierna hoe je kan deelnemen.
 • Tieners skateboard

  Tienerwerking zomer 2023: gedaan met vervelen!

  op 01 juni 2023
  De Tienerwerking is een knotsgekke organisatie, voor wie eens iets anders wil dan een doodgewone zomervakantie. We organiseren activiteiten en uitstappen voor tieners van het eerste tot en met derde middelbaar, met de nadruk op fun en met steeds voldoende uitdaging en inspraak. Schrijf je snel in!
 • Kermisweekend

  Kermisweekend met 'Kermis in de winkel' en rommelmarkt

  op 31 mei 2023
  Zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023 is het kermis in het centrum van onze gemeente. De foorkramers zorgen voor een mix van attracties voor het hele gezin en op zondag kan je de rommelmarkt bezoeken. Ook onze winkeliers doen graag mee met de kermissfeer met de actie 'Kermis in de winkel'.
 • trage wegen

  Help je mee ons netwerk aan trage wegen te verbeteren?

  op 21 mei 2023
  Kom dan zeker op maandag 22 mei om 20 uur naar OC Gildenhuis voor onze participatiesessie. We luisteren er graag naar jouw ideeën, opmerkingen, suggesties en aandachtspunten. Verhinderd? Deel dan online je ideeën via samen.stekene.be.
 • Werfdoek IJzerhandstraat fietspad

  IJzerhandstraat afgesloten vanaf 22 mei 2023

  op 16 mei 2023
  Op maandag 22 mei 2023 start een aannemer (in opdracht van de gemeente) met de aanleg van een nieuw fietspad in de IJzerhandstraat. Hiervoor wordt gewerkt vanop de rijbaan waardoor de IJzerhandstraat afgesloten is vanaf 22 mei tot en met 30 september 2023. Er wordt een wegomlegging voorzien.
 • Tentoonstelling Adi Verbeke

  Tentoonstelling Adi Verbeke in het Kastelenhof

  op 11 mei 2023
  Vanaf 3 juni tot en met 7 juni exposeert kunstenaar Adi Verbeke in het koetshuis van het Kastelenhof. Benieuwd naar zijn werk? Bezoek dan zeker zijn tentoonstelling 'Een vrouw om U tegen te zeggen'. De toegang is gratis.
 • BOA

  Opvang en vrije tijd voor kinderen (BOA)

  op 08 mei 2023
  Onze gemeente wil graag het aanbod aan naschoolse opvang en vrijetijdsactiviteiten voor 2,5- tot 12-jarigen optimaliseren. Ben jij ouder, mee- of grootouder? Dan horen wij graag jouw mening!
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP