Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

11 resultaten gevonden.

 • droogte

  Hoe ga je om met droogte in je tuin?

  op 09 juli 2020
  Enkele doe-het-zelf tips om met de droogte om te gaan in je tuin:
 • speelgoed

  Nieuw: uitleendienst speelgoed

  op 03 juli 2020
  Te weinig buitenspeelgoed? Of je kinderen houden van verandering? Dan kan je vanaf maandag 6 juli 2020 in het Huis van het Kind Stekene terecht voor het gratis ontlenen van zomerspeelgoed.
 • zomerzoektocht

  Zomerzoektocht voor gezinnen!

  op 02 juli 2020
  Tijdens de zomervakantie kan je met je gezin (met kinderen van 3 tot 12 jaar) deelnemen aan 4 zomerzoektochten met de smartphone of tablet.
 • tiener

  Fun @ de Tienerclub!

  op 01 juli 2020
  De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het derde middelbaar. Vier keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!
 • GFT

  Nieuwe zomerregeling MIWA + opnieuw asbestinzameling vanaf 14 juli

  op 24 juni 2020
  Dit jaar verandert de zomerregeling voor het ophalen van afval. Door het invoeren van het diftarsysteem, hebben burgers immers een pak minder restafval maar wel meer GFT-afval. Daarom wordt het GFT-afval in juli en augustus wekelijks opgehaald.
 • zomer-doe-boek

  Zomer-doe-boek 2020

  op 24 juni 2020
  Dit jaar zal de zomervakantie er een beetje anders uitzien, maar daarom niet minder leuk! En daar willen wij ook aan meehelpen! Bij de start van de zomervakantie valt bij elke jonge Stekenaar, geboren van 2008 tot en met 2013, een gratis zomer-doe-boek in de brievenbus.
 • elektronisch ticket

  Gratis busvervoer op zaterdag via De Lijn

  op 23 juni 2020
  Al enkele jaren kunnen inwoners van Stekene zich op zaterdag binnen de gemeentegrenzen gratis verplaatsen via de bussen van De Lijn. De gemeente betaalt de rit (1 heen- en 1 terugrit) van 2,30 euro en de reiziger krijgt van de buschauffeur een nulbiljet.
 • 5216-70722_banner-vacature

  Word jij onze nieuwe collega?

  op 20 juni 2020
  Zin in een geweldige uitdaging? Hou je van een veelzijdig takenpakket en klinkt onze gemeentelijke slogan 'van nature actief' jou als muziek in de oren? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Grijp je kans en versterk ons team in volgende functies.
 • banner

  Ontdek www.ikshopinstekene.be!

  op 19 juni 2020
  De gemeente Stekene lanceert het online platform www.ikshopinstekene.be waarop alle Stekense handelaars, horecazaken, bedrijven en marktkramers worden verzameld. Je doet er inspiratie op voor een geslaagde winkeluitstap of een heerlijk avondje uit!
 • kunst

  Schrijf je in voor het kunstonderwijs!

  op 19 juni 2020
  Zoek je voor komend schooljaar een artistieke en creatieve uitlaatklep? Je kan je sinds 20 juni inschrijven voor de lessen Beeldende kunsten, Muziek, Woordkunst-Drama en Dans.
 • erfgoedprijs

  Provincie lanceert nieuwe Onroerend Erfgoedprijs

  op 15 juni 2020
  Provincie Oost-Vlaanderen lanceert een nieuwe Onroerend Erfgoedprijs. 10 000 euro gaat naar een voorbeeldige realisatie of een bijzondere verdienste op vlak van onroerend erfgoed.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP