Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

6 resultaten gevonden.

 • Erfgoeddag

  Wandel met ons mee tijdens het Erfgoedweekend!

  op 20 april 2021
  In 2020 viel Erfgoeddag door corona in het water. Dit jaar vieren we Erfgoeddag op 24 en 25 april. Het thema 'De Nacht' van vorig jaar, werd hernomen, want de nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding. In onze gemeente staan 2 wandelingen op het programma. Wandel je met ons mee?
 • 10000stappen

  Beweegvriendelijke gemeente: wij vragen jouw mening!

  op 12 april 2021
  Stekene engageert zich om te werken aan een beweegvriendelijke buurt en daarbij hebben wij jouw hulp nodig! Wil jij mee beslissen welke nieuwe signalisaties er in onze gemeente te zien zullen zijn en waar deze geplaatst worden? Neem dan even de tijd om deze korte vragenlijst in te vullen.
 • nieuwe job

  Nieuwe vacatures - stel je nu kandidaat!

  op 09 april 2021
  Zin in een nieuwe uitdaging? Interesse in een job dichtbij huis? Hou je van een veelzijdig takenpakket? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
 • Bekendmaking openbaar onderzoek - actualisatie Atlas onbevaarbare waterlopen

  op 08 april 2021
  Een openbaar onderzoek wordt ingesteld voor een voorstel van de provincie Oost-Vlaanderen tot actualisatie van de Atlas van onbevaarbare waterlopen in onze gemeente.
 • kippen

  Opheffing ophokplicht pluimvee - 6 april 2021

  op 08 april 2021
  De ophokplicht die in november 2020 in ons land was opgelegd in de strijd tegen de vogelgriep, is opgeheven. Sinds dinsdag 6 april 2021 is het ophokken van pluimvee en vogels door particulieren, niet meer verplicht.
 • autodelen

  Elektrisch autodelen, nu ook in Stekene!

  op 01 april 2021
  Staat jouw tweede/derde wagen eigenlijk het grootste deel van de tijd stil? Dan is de kans groot dat autodelen voor jou een stuk gemakkelijker en goedkoper is. Autodelen is simpel, je beschikt over een wagen, enkel wanneer je die nodig hebt. Vanaf nu vind je ook in onze gemeente twee deelwagens.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP