Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

12 resultaten gevonden.

 • Shopping

  Laatavondshopping 2024

  op 16 april 2024
  Geen tijd om overdag rustig te winkelen? Onze laatavondshopping biedt de oplossing! Vrijdag 3 mei 2024 vindt van 18 tot 21 uur een nieuwe editie plaats. Kom langs en doe inspiratie op voor je kleerkast, interieur, tuin en zoveel meer. En de kinderen? Die kunnen zich uitleven op het marktplein!
 • Meimaand Muziekmaand

  Meimaand Muziekmaand

  op 16 april 2024
  Mei … Muziek … Lente … Live … In mei komen we helemaal uit onze winterslaap. Hoe? Met muziek natuurlijk!
 • Bloemenmarkt

  Bloemen- en proevertjesmarkt op 8 mei 2024

  op 15 april 2024
  Op woensdag 8 mei 2024 vindt van 12 tot 17 uur de bloemenmarkt plaats op het marktplein. Doe inspiratie op en fleur je tuin op met mooie planten of kleurrijke bloemen. Koop je planten op de markt, dan krijg je er een gratis zakje potgrond bij.
 • AED Kerk Stekene

  Cursussen reanimatietechnieken en AED

  op 15 april 2024
  Elke seconde telt bij een plots hartfalen. In samenwerking met het Rode Kruis, organiseert de gemeente opnieuw opleiding in reanimatietechnieken en AED. Alle geïnteresseerde Stekenaren, zijn hiervoor van harte uitgenodigd! 
 • Grindparking centrumzone afgesloten vanaf 24 april 2024

  op 12 april 2024
  Van woensdag 24 april tot eind september 2024 zal de achterste zone van de bestaande verharde centrumparking en de grindparking niet meer toegankelijk zijn door de werken aan het nieuwe gemeenschapscentrum en het heraanleggen van de grindparking.
 • Groene stroom

  Groepsaankoop groene stroom en gas

  op 11 april 2024
  Wil je besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven kan tot en met 7 mei 2024 en is gratis en vrijblijvend. 
 • Inloophuis Waasland logo

  Inloophuis Waasland

  op 09 april 2024
  Het Inloophuis Waasland is een warme, laagdrempelige informatie- en ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) geheugenproblemen of dementie en hun naasten. In het Inloophuis Waasland staan zorgprofessionals en toegewijde vrijwilligers klaar om je ondersteuning te geven.
 • Gewijzigde verkeerssituatie

  Tijdelijk gewijzigde verkeerssituatie in Kemzeke door slibtransport

  op 05 april 2024
  Op maandag 8 april start de afvoer van rioolkolkenslib vanuit de voormalige stortplaats in de Kattestraat in Sint-Gillis-Waas naar de haven van Gent. Er geldt een tijdelijke verkeersregeling voor een vijftal weken.
 • Jobbeurs EGTS 2024

  Jobbeurs Beveren 23 april 2024

  op 28 maart 2024
  Op dinsdag 23 april 2024 vindt de 11de editie van de jobbeurs in Beveren plaats. In een ontspannen en toegankelijke setting kan je als werkzoekende contact leggen met zo'n 100 bedrijven met vacatures in de Vlaams-Nederlandse grensregio.
 • Jeugdprogramma 2024

  Zomervakantie 2024 - jeugdprogramma

  op 27 maart 2024
  Kijk jij al uit naar de grote vakantie? En weet je al wat je met die zalige extra tijd gaat doen? In Stekene valt alvast weer heel wat te beleven deze zomer!
 • Maand van de Markt

  April = Maand van de Markt

  op 20 maart 2024
  Hou jij ook zo van onze gezellige zaterdagmarkt? In april zetten we de markt extra in de kijker tijdens de Maand van de Markt. Doe je boodschappen bij onze marktkramers en maak kans op een mooie prijs!
 • zonnepanelen

  Groepsaankoop zonnepanelen 'Zonnestad' en provincie

  op 19 maart 2024
  Zonnepanelen zijn goed voor het klimaat én voor je portemonnee! Ook bij bewolkt weer profiteer je van de zon en wek je een deel van je eigen stroom op een duurzame manier op. Hoe kies je de juiste zonne-installatie voor jouw dak, budget en energieverbruik? Je leest het hierna.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP