Gemeente Stekene

Nieuwsoverzicht

10 resultaten gevonden.

 • Zonnebloem avond

  Wedstrijd 'De Grootste Reuze Zonnebloem'

  op 11 augustus 2022
  Heb jij zo'n mooie reuze zonnebloem in je tuin staan? Neem dan deel aan onze wedstrijd 'De Grootste Reuze Zonnebloem'! Stuur voor 9 september 2022 je foto door en maak kans op een mooie prijs.
 • Bos droog

  Code rood voor brandgevaar in de natuur

  op 10 augustus 2022
  De voorspelde hoge temperaturen en aanhoudende droogte veroorzaken een toenemende stijging van het brandgevaar in de natuur. Voor haar gebieden gelegen in Vlaanderen schaalt Natuur en Bos daarom vanaf donderdag 11 augustus 2022 om 9 uur op naar risicocode rood.
 • Vacatures collega's

  Word jij onze nieuwe collega?

  op 10 augustus 2022
  Hou je van een veelzijdig takenpakket en klinkt onze gemeentelijke slogan 'van nature actief' jou als muziek in de oren? Dan ben jij de collega die we zoeken! Volg zeker ook onze webinar op 7 september 2022 voor meer info rond de lopende vacatures.
 • Studeren boeken

  Onze blokkalender, jouw ideale studiepartner

  op 08 augustus 2022
  Heb je herexamens of een tweede zit? En wil je er graag volop voor gaan? Met een goede planning op zak, ga je deze examenperiode in met meer zelfvertrouwen, controle en productiviteit. Onze blokkalender in bijlage is hierbij je ideale studiepartner. Succes!
 • Phishing

  Opgelet voor valse e-mails over achterstallige betaling

  op 03 augustus 2022
  Op dit moment circuleren er valse e-mails van GGN Incasso & Gerechtsdeurwaarders over een achterstallige betaling aan onze gemeente. Let op! Dit is een phishingmail. Verwijder deze onmiddellijk en schrijf zeker geen geld over.
 • stookolie verwarmingspremie

  Verwarm je nog met stookolie of propaan? Vraag dan een verwarmingstoelage aan!

  op 22 juli 2022
  Verwarm je jouw woning met huisbrandolie (stookolie) of propaan? Dan kan je hiervoor een eenmalige verwarmingstoelage van 225 euro ontvangen.
 • Heks Boudelo

  De Heks van Boudelo: een spannende verhalenwandeling rond Klein-Sinaai

  op 19 juli 2022
  Voor het project 'Erfgoedredders' van de provincie Oost-Vlaanderen maakten de leerlingen van het vierde leerjaar van Vrije Basisschool Tuimelaar samen met Tony De Wilde (Genootschap van Boudelo) een verhalenwandeling in Klein-Sinaai. Benieuwd? Je ontdekt hier alle info.
 • Wielerwedstrijd 29 augustus 2022

  op 19 juli 2022
  Op maandag 29 augustus 2022 van 15 tot 18 uur vindt de wielerwedstrijd op open omloop EZC en U23 plaats in Stekene Heikant. Op het parcours geldt éénrichtingsverkeer en er wordt een omleiding voorzien.
 • Stekense vaart

  Verbod oppompen uit waterlopen

  op 18 juli 2022
  Wegens de aanhoudende droogte en de zeer lage waterpeilen vaardigt de Provincie Oost-Vlaanderen vanaf 16 juli 2022 een tijdelijk verbod uit op het oppompen van water uit onbevaarbare waterlopen en publieke grachten.
 • Kampvuurke kook

  Vuur- en rookverbod in bos- en natuurgebieden - CODE ORANJE

  op 18 juli 2022
  In verschillende natuur- en bosgebieden in Vlaanderen ontwikkelen zich op dit moment situaties van droogte die zeer snel een acuut risico op brandgevaar kunnen vormen. Elk bijkomend risico op brand moet dan ook vermeden worden. Voor jeugdkampen is er een uitzondering voorzien. Meer info lees je hier
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP