Gemeente Stekene

Volwassenenonderwijs

Centrum voor Volwassenenonderwijs Focus

CVO Focus is een centrum voor volwassenenonderwijs. Volwassenen kunnen cursussen volgen aan een democratische prijs.
Er worden cursussen talen, computer, koken, bloemschikken, lassen, hout, bouw, auto en elektriciteit,... ingericht in onder andere Sint-Gillis-Waas, Beveren en Sint-Niklaas.

E info@cvofocus.be
www.cvofocus.be 

Centrum Basiseducatie Leerpunt Waas en Dender

Leerpunt geeft cursussen aan volwassenen.
Leerpunt helpt je om in je eigen tempo kennis op te frissen en te versterken. Dat kan op vlak van taal, rekenen, computer of algemene vorming.

Dagelijks wordt immers heel wat van je verwacht: de kinderen helpen met hun huiswerk, cursussen volgen op het werk, de rekening controleren, solliciteren voor een job, informatie zoeken op het internet, ... Je zou dit graag allemaal zelf kunnen.

Er zijn ook veel dingen waar je graag meer over wil weten: de opvoeding van je kinderen, gezondheid, het gebruik van moderne apparaten,...
De wereld rondom ons verandert snel. Het is niet altijd gemakkelijk om mee te zijn. Als je vroeger minder kansen kreeg, is het soms extra moeilijk om te volgen en bij te blijven. Leerpunt houdt daar rekening mee. Je kan overdag of 's avonds naar de les komen, wat voor jou het beste past.

Info: Centrum Basiseducatie Leerpunt Waas en Dender, Mercatorstraat 75, 9100 Sint-Niklaas
T 03 776 29 29 - E info@cbe9.be  
www.basiseducatie.be

ISBO CVO

Het CVO ISBO behoort tot het vrije gesubsidieerde (niet-confessioneel) onderwijs en wordt als dusdanig erkend door de Vlaamse Overheid. De instelling zelf is ontstaan uit privé-initiatief. En neemt dan ook een bijzondere positie in binnen de Vlaamse onderwijswereld.

De waaier van opleidingen omvat : Creatieve opleidingen - culinaire opleidingen - haarkappen - handel - informatica - land- en tuinbouw - manège - mode - schoonheidszorgen - talen - technische opleidingen.

Vestigingen in: Zelzate, Moerbeke-Waas, Lochristi, Gavere, Destelbergen en Desteldonk.

Info: Hoofdzetel CVO ISBO Hoofdzetel Zelzate, Assenedesteenweg 163, 9060 Zelzate
T 09 344 73 12 - E info@isbo.be  
www.isbo.be

LBC Centrum voor Volwassenenonderwijs Sint-Niklaas

LBC is hét centrum voor volwassenenonderwijs in Sint-Niklaas en in het Waasland. Volwassenen kunnen daar terecht voor avondcursussen, maar ook voor dagcursussen.
Het omvat talrijke opleidingen talen, computer (informatica), boekhouden (graduaat en TSO3), Mode & Creaties, Personenzorg (logistiek assistent) en Nederlands voor anderstaligen (NT2).
CVO LBC organiseert cursussen in Sint-Niklaas, Sinaai, Stekene, Beveren, Dendermonde en Waasmunster. LBC biedt ook cursussen aan op maat van bepaalde doelgroepen zoals senioren.

De cursussen in Stekene vinden plaats in de Bibliotheek in de Stadionstraat 51.

T 03 776 29 49 of 03 766 34 08 
E sint-niklaas@lbconderwijs.be
www.lbconderwijs.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP