Gemeente Stekene

Vorming

SYNTRA

Hogekouter 1, 9100 Sint-Niklaas

T 03 760 08 20 - F 03 760 08 30

E sint-niklaas@syntra-mvl.be

www.syntra-mvl.be

Je wil groeien, persoonlijk of met je zaak. Je zoekt een kwaliteitsvolle opleiding. De opleidingen van SYNTRA Midden-Vlaanderen hebben een officieel karakter binnen de Vlaamse Gemeenschap. Het diploma of getuigschrift dat je na de opleiding ontvangt, is erkend door de Vlaamse overheid. het opleidingsnetwerk van SYNTRA Midden-Vlaanderen wordt erkend en gesubsidieerd door het Vlaams agentschap voor ondernemingsvorming - Syntra Vlaanderen. Deze Vlaamse overheidsinstelling stelt het leerprogramma op en zorgt voor de kwaliteitsbewaking.

Leertijd

De formule van de leertijd geeft jongeren vanaf 15 jaar de kans om op de werkvloer een beroep onder de knie te krijgen en laat ondernemers toe om enthousiaste medewerkers op te leiden.

Ondernemersopleiding

Wie zich als zelfstandige wil vestigen of een eigen bedrijf wil opstarten, heeft er alle belang bij om dat vak perfect te beheersen. De ondernemingsopleiding beperkt het risico op beginnersfouten en verhoogt de kansen op succes.

Bijscholing en training

Via bijscholingen en trainingen kan je je als ondernemer én werknemer op de hoogte blijven houden van de meest recente evoluties in managent, regelgeving of een bepaald vakgebied. Je vindt gemakkelijk je weg in het aanbod via de zoekrobot op de site www.syntra-mvl.be.

Voltijdse dagopleidingen

SYNTRA heeft het gepaste alternatief voor de klassieke hogeschool of universiteit: een boeiende mix van theorie en praktijk leidt je naar het beroep dat je echt interesseert. En het allerbelangrijkste: nadien kan je zo aan het werk! Wie in SYNTRA Midden-Vlaanderen een dagopleiding volgt, kan fiscaal ten laste blijven van de ouders en de kinderbijslag blijft behouden.

Maattrainingen

Elke onderneming heeft specifieke behoeften en eigen ambities. SYNTRA stemt behoeften en ambities op elkaar af in een opleidingsplan op maat van de organisatie. Zo haal je het beste uit je medewerkers naar boven, verhoog je de concurrentiekracht van je onderneming en speel je efficiënt in op nieuwe kansen.

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP