Gemeente Stekene

Activiteitenoverzicht : Sportactiviteit

Wordt verwacht

 • op za 17 dec 22

  19e Kerststallentocht

  De centrumstraten van Stekene zijn verlicht met feeërieke kerstverlichting. De wijken Kiekenhaag, Meerstraat en Gelaagwijk zijn opgesmukt met meer dan honderd kerststallen en kerstversiering. Extra sfeer door muzikale omlijsting.

 • op za 17 dec 22

  Kerststallentocht in Stekene

  In Stekene wordt tijdens de kerstperiode vele voortuinen versierd met feeërieke kerstverlichting en kerststallen. Onze wandeling gaat langs honderden kerststallen, grote, kleine maar vooral stuk voor stuk echte pareltjes, versierd met fonkelende lichtjes. Vermits het donker is, is een FLUO-HESJE aan te raden.

 • op zo 18 dec 22

  Bewust wandelen

  In groep gaan we de natuur in en leren we ons terug bewust zijn van onze zintuigen, tijdens de 4 seizoenen. We nemen de tijd om stil te staan bij wat we zien, horen, voelen, ruiken, ... Aan de hand van oefeningen en meditaties komen we tot nieuwe inzichten. Op het einde van de wandeling is een gezond drankje voorzien.

 • op zo 18 dec 22

  Smart-Sport Santa Run

  Een fijne kerstloop doorheen het centrum van Stekene, met gezellige kerstmarkt. Kinderjoggings, 5 km en 10 km. Inschrijven via de website https://kerstloop-stekene.weebly.com/

 • op zo 18 dec 22

  Toertocht Polken

  Veld-, heide- en bospaden. Zand- en graveldreven. Deze tocht is ook geschikt voor G-sporters met een mountainbike.

  Vlieg
 • op zo 22 jan 23

  Nieuwjaarswandeling in Stekene

  Dit wordt een prima mooie wandeling, vrijwel volledig buiten de bewoonde wereld van Stekene. Een wandeling met heel veel natuur. Wij lopen een mpaar keer naast het Kanaal van Stekene, dwarsen het stiltegebied van Sinaai in het gebied van Boudelo en klimmen bij die gelegenheid op de uitkijktoren. En ook verder is het al natuur dat de klok slaat.  

 • op za 28 jan 23

  Trappers Trophy

  Veldtoertocht In de bosrijke omgeving van Stekene en Moerbeke

 • op za 25 mrt 23

  RAC - Rally

  Recreatieve fietstocht voor recreanten langs rustige waaslandse wegen. Deze tocht is ook geschikt voor G-sporters met een mountainbike.

 • op vr 22 sep 23

  Met Femma op chocoladetocht in Stropersbos

  Een geleide wandeling door het stropersbos met chocoladestops. meer info volgt later op www.femma.nl/groep/kruibeke

 • op zo 8 okt 23

  Week-van-het-bos-wandeling

  Tijdens deze wandeling struinen wij door het stropersbos aan weerszijden van de N403 Sint-Niklaas-Hulst. Vrijwel de hele tijd lopen wij op koswegels en bospaden en als wij dan eens op de openbare weg komen, dan gaat het over doorgaans verkeersarme straten.

Lopende activiteiten

 • tot wo 20 mrt 30

  Jiu-Jitsu de verdediging sport bij Uitstek!

  Een club waar plezier in de sport de voorrang heeft op prestatie zodat iedereen zich welkom kan voelen. In een toffe sfeer krijg je zelfverdedigingstechnieken aangeleerd terwijl je uw lichaam en geest gezond houd.

  Vlieg
1-11 Van 11
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP