Gemeente Stekene

Activiteitenoverzicht : Sportactiviteit

Wordt verwacht

 • op zo 2 okt 22

  Kom op tegen Kanker mountainbike tocht

  Een mountain-bike tocht voor Kom Op Tegen Kanker.

  Vlieg
 • op za 22 okt 22

  chocoladewandeling Leonidas

  Graag nodigen wij jullie uit op onze Chocoladewandeling in samenwerking met Leonidas. We maken een rustige wandeling in de prachtige natuur van het waterwingebied vlakbij de Leonidaswinkel. We voorzien verschillende stopplaatsen met proevertjes en dit onder de deskundige uitleg van een gids.   Deelname via storting op rekening Pasar SGW BE61 9731 1150 9517 voor 10 okt...

 • op vr 11 nov 22

  11Trail Stekene: Loop- en wandelevent

  Een unieke tocht voor lopers en wandelaars langs en doorheen gebouwen en unieke plaatsen in Stekene (o.a. Verbeke Foundation). Diverse animaties langs het parcours om de deelnemers aan te moedigen. Meer info: www.11trail.be/Stekene ?

 • op za 17 dec 22

  19e Kerststallentocht

  De centrumstraten van Stekene zijn verlicht met feeërieke kerstverlichting. De wijken Kiekenhaag, Meerstraat en Gelaagwijk zijn opgesmukt met meer dan honderd kerststallen en kerstversiering. Extra sfeer door muzikale omlijsting.

 • op zo 18 dec 22

  Bewust wandelen

  In groep gaan we de natuur in en leren we ons terug bewust zijn van onze zintuigen, tijdens de 4 seizoenen. We nemen de tijd om stil te staan bij wat we zien, horen, voelen, ruiken, ... Aan de hand van oefeningen en meditaties komen we tot nieuwe inzichten. Op het einde van de wandeling is een gezond drankje voorzien.

 • op zo 18 dec 22

  Toertocht Polken

  Veld-, heide- en bospaden. Zand- en graveldreven. Deze tocht is ook geschikt voor G-sporters met een mountainbike.

  Vlieg

Lopende activiteiten

 • tot zo 9 okt 22

  Sessie van 5 lesjes 'wiebelen'

  Wiebelen is meer dan enkel turnen op en rond een wobbelboard, het zijn bewegings- en evenwichtsoefeningen, samenwerkingsspelletjes... op je blote voetjes dus je hoeft geen speciaal materiaal voor aan te schaffen. We voorzien voor elk kind een wobbelboard en matje. Inschrijven: via het inschrijvingsformulier in het evenement op facebook of op de website. Max 10 kindjes vergezeld van een...

1-7 Van 7
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP