Gemeente Stekene

Groepsaankoop zonnepanelen 'Zonnestad' en provincie

Zonnepanelen zijn goed voor het klimaat én voor je portemonnee! Ook bij bewolkt weer profiteer je van de zon en wek je een deel van je eigen stroom op een duurzame manier op. Hoe kies je de juiste zonne-installatie voor jouw dak, budget en energieverbruik? Je leest het hierna.

 Er zijn veel spelers op de markt, waardoor het soms moeilijk is het bos door de bomen te zien.

Laat je begeleiden via een groepsaankoop

Door je in te schrijven voor een groepsaankoop, sta je sterker als mogelijke koper. Installateurs kunnen je een scherpere prijs bieden omdat je deel uitmaakt van een grotere groep.

De inschrijving verplicht je tot niets. Maar je krijgt wel alle informatie over de aanschaf van zonnepanelen, mét berekening van jouw besparing. Slim, toch?

Als Stekenaar kan je deelnemen aan volgende projecten:

Weet je niet hoe je de juiste zonne-installatie kiest voor jouw dak, budget en energieverbruik? Laat je begeleiden door Zonnestad en ontvang een gratis en vrijblijvend voorstel voor zonnepanelen.  

Wie zich aanmeldt bij Zonnestad, krijgt meteen gratis een eerste simulatie op basis van zijn energieverbruik en een berekeningsfiche op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek toetst Zonnestad de ideale installatie af aan de reële situatie en wordt de kostprijs berekend. Wie daarmee akkoord gaat, krijgt een offerte voor de plaatsing. Tijdens het hele traject kan je met vragen terecht bij Zonnestad.

op 19 maart 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP