Gemeente Stekene

Speelpleinwerking Riebedebie

Data Riebedebie 2024 en inschrijvingen

INSCHRIJVINGSDATA SPEELPLEINWERKING
  • inwoners van Stekene: inschrijving vanaf 1 mei 2024 om 19 uur
  • niet-inwoners van Stekene: inschrijving vanaf 8 mei 2024 om 19 uur
 

Riebedebie, we stellen ons graag aan je voor!

Waarvoor staan we?

Lachen, gieren, brullen... Dansen, swingen, zingen,... Op de poep, met de beentjes in de lucht of op de schommel met een grote zucht. Gekke fietsen, macramé, kampen bouwen en papier machée. Liedjes zingen, touwtje springen, huppel in de zak of eens kleuren op ‘t gemak. 

Speelpleinwerk is een open en laagdrempelig vakantie-initiatief voor kleuters vanaf 3 jaar en kinderen tot en met het 6de  leerjaar. Tal van animatoren staan in de zomervakantie klaar om de kleuters en kinderen een aangename tijd te bezorgen. Spelen staat hierbij centraal! 

Inschrijving

Deelname aan de speelpleinwerking kan enkel als je kind op voorhand is ingeschreven. 

Wil je je kind inschrijven voor speelpleinwerking Riebedebie? Dat kan online, via het activiteitenloket op deze website. Alle info vind je in de Zomerbrochure (PDF onderaan). 

Kostprijs en annulatie

Je betaalt 4,50 euro voor een hele dag (9 tot 16 uur) en 2,25 euro voor een halve dag (voormiddag 9 tot 12.15 uur / namiddag 12.45 tot 16 uur).

Vooropvang (7.30 tot 8.30 uur) en/of naopvang (16.30 tot 18 uur) kosten telkens 2,25 euro.

Na de zomer ontvang je een factuur voor de deelname aan de speelpleinwerking. Je betaalt dus achteraf.

Wil je een deelnamedag kosteloos annuleren of wijzigen? Voor dagen in juli kan dit uiterlijk tot 17 juni, voor dagen in augustus kan dit uiterlijk tot 18 juli. Na deze data zijn wijzigingen niet meer mogelijk!

Is je kind niet aanwezig op één of meerdere ingeschreven dagen, dan wordt een boete van 6,70 euro per dag aangerekend.

Bij ziekte van je kind, moet je een doktersattest indienen (binnen de 7 dagen) bij de Jeugddienst in het sportcentrum. Het doktersattest kan ook doorgemaild worden naar jeugd@stekene.be. Alleen dan kan de afwezigheid kosteloos geannuleerd worden. Geen afgifte van een doktersattest = boete van 6,70 euro per deelnamedag. 

Tussenkomst mutualiteit en belastingvermindering

Komt je mutualiteit tussen voor de kosten van de speelpleinwerking? Na betaling van de factuur bezorgen we aan alle deelnemers het mutualiteitsattest via e-mail. De kosten voor deelname aan speelpleinwerking zijn ook fiscaal aftrekbaar. Het gemeentebestuur bezorgt je automatisch een fiscaal attest.

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP