Gemeente Stekene

Tienerwerking

De tienerwerking is een knotsgekke organisatie voor tieners uit het eerste tot derde middelbaar. ’s Zomers komen we vier keer per week samen om allerlei leuke, spannende en ontspannende activiteiten te doen. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen.

Twee begeleiders staan in voor het programma en de begeleiding. Uiteraard wordt ook geluisterd naar de inbreng van de tieners. Een vlottentocht, een zwempartij, graffiti spuiten, relaxen in de zon, op schattenjacht of balspelen. Het kan in principe allemaal. Naast de gewone activiteiten wordt ook een mix van uitstappen en workshops georganiseerd.

Deelname aan de uitstappen en workshops van de tienerwerking kan enkel als je op voorhand bent ingeschreven. Voor deelname aan de gewone activiteiten kan je op de dag zelf nog aanmelden.

Je betaalt 2,25 euro per halve dag voor de gewone activiteiten. Per maand ontvang je een factuur voor deelname aan de tienerwerking. Je betaalt dus achteraf. Voor de workshops en uitstappen is de prijs afhankelijk van de activiteit.

Inschrijven kan online via het activiteitenloket of bij de Jeugddienst in het sportcentrum.

Hier vind je het huishoudelijk reglement en het retributiereglement tienerwerking.

Komt je mutualiteit tussen voor de kosten van de tienerwerking? Vraag je attest dan aan bij de Jeugddienst.

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP