Gemeente Stekene

1 000 km voor Kom op tegen Kanker op 10 mei 2024

Tijdens dit uniek en bekend fietsevenement rijden tien pelotons van Mechelen naar Aalst en terug, met Stekene als bevoorradingsstop. Iedereen welkom op het marktplein om de fietsers te onthalen en aan te moedigen!

In het verlengd weekend van 9 tot 12 mei organiseert Kom op tegen Kanker opnieuw de '1000 km', een groots fietsevenement dat fondsen inzamelt voor kankeronderzoek. Doe een gift (vanaf 40 euro is dit fiscaal aftrekbaar) en steun zo een fietsteam en dus ook Kom op Tegen Kanker. 

Op vier dagen wordt er gefietst en elke dag wordt 250 km afgelegd en doorkruisen de deelnemers 76 steden en gemeenten. 

Op vrijdag 10 mei is de beurt aan Stekene!

Ken jij iemand die meerijdt ten voordele van Kom op tegen Kanker? Kom dan zeker op vrijdag 10 mei naar ons marktplein afgezakt om je partner, familielid, kennis of vriend aan te moedigen!

Tussen 10 uur 's morgens en 18 uur 's avonds zullen de renners in tien 'waves' onze gemeente doorkruisen en halt houden op de markt om even uit te blazen en voorraad in te slaan voor de rest van de tocht. 

Opgelet! Tijdens het evenement is het deel van de Kerkstraat tussen de Dorpsstraat en het oud klooster volledig afgesloten. Verkeer naar de Kerkstraat wordt omgeleid via Dorpsstraat, Molenbergstraat en Sparrenhofdreef. De enkele richting in de Sparrenhofdreef wordt tijdelijk omgedraaid.

Foto: Digitalclicks

op 24 april 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP